in

Cowboy wacht aan het altaar – maar de gasten zijn in shock wanneer de bruid toekomt

Het leven zit vol onverwachte wendingen. In slechts enkele seconden kan je hele wereld op z’n kop staan, en hoe je daarop reageert kan zelfs je volledige toekomst bepalen.

De 21-jarige Gina Springhower had een prachtig leven, maar dit mooie leven werd plots een nachtmerrie. Bij een ongeval met een auto brak ze haar nek en was ze verlamd vanaf haar middel. Gina dacht dat ze de rest van haar leven depressief en alleen zou zijn, maar wat er na haar ongeluk gebeurde is een bewijs dat mirakels echt wel bestaan.

Het leven van de 21-jarige Gina Springhowever verliep vlekkeloos. Ze deed het goed aan de universiteit, had haar eigen turnschool en ze had een sociaal leven waar velen jaloers op zouden zijn.

Maar in 2008 veranderde alles toen ze in een wagen stapte met een vriend die teveel alcohol gedronken had.

De wagen geraakte van de baan af en toen hij tegen een paal slingerde, werd Gina uit het raam gekatapulteerd. Haar rug was gebroken, waardoor ze verlamd geraakte vanaf haar middel. Dokters vonden het een mirakel dat ze dit overleefd had.

Lees ook  Realityster moet tijdens parade op scooter rijden terwijl wrede pestkoppen haar treiteren omwille van haar uiterlijk.

Hoewel Gina’s leven voorgoed veranderde, weigerde ze om de hoop op te geven om atleet te worden. Ze vocht verder, en na maandenlang oefenen en rehabilitatie, kon ze haar leven terug opnemen.

“Ik zal nooit vergeten wat ze tegen me ze, ‘Papa, denk je dat ik ooit iemand zal vinden?’ En ik zei, ‘Natuurlijk, lieverd. We gaan momenteel gewoon door een moeilijke periode. Je zal wel iemand vinden. Iemand zal van je houden voor wie je bent,’” zei Gina’s vader aan CHI Health.

Gina’s vader wist niet dat hij gelijk had. Want plots kwam een zekere John in haar leven. Een man met een mooie glimlach die halsoverkop verliefd werd op Gina. Hij bracht haar niet alleen aan het lachen en hield zielsveel van haar, hij hielp haar ook met alle praktische zaken.

Lees ook  Als je vastgebonden sjaals zoals dit ziet in je stad: Dit is wat het betekent

In september 2014, zes jaar na het ongeval, trouwde Gina niet alleen met de liefde van haar leven, ze verraste ook de gasten door iets buitengewoons te doen.

Bekijk het zelf in de video hieronder:

Toen ze wakker werd, verlamd vanaf haar middel, dacht Gina dat haar leven over was. Maar enkele jaren later, wandelt ze met haar vader naar het altaar, naar de man die boven alles van haar houdt.

Gina is het bewijs dat het leven opnieuw goed kan zijn na een heftig drama zoals dit. Haar bericht voor anderen is om dankbaar te zijn voor wat je hebt, en haar mentaliteit in het leven is iets waar we allemaal van kunnen leren. Deel haar verhaal als je hier ook door geraakt bent!

Briefje achtergelaten op ambulance raam heeft internet boos gemaakt

Tiener loopt vreemdeling in de winkel voorbij – werpt één blik op zijn rug en pakt meteen telefoon