in

Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

 

Binnenkort krijgt Engeland een gigantisch pretpark dat de concurrentie zal aangaan met Disneyland Parijs. De belachelijk rijke familie Al-Humaidi uit Koeweit gooit zo maar even 2,5 miljard euro over de balk voor het Londen Paramount resort, dat elke dag ongeveer 50.000 bezoekers moet ontvangen. Wij plannen alvast een bezoekje, want met mogelijke ‘Mission Impossible’-, ‘The Godfather’- of ‘Indiana Jones’-attracties wordt het park ongetwijfeld dolle pret!

Het London Paramount Resort wordt neergepoot op het Swanscombe-schiereiland, net buiten Londen nabij het Ebbsfleet International station, op de Eurostar-route tussen Londen en Parijs.

Het park, dat tegen 2021 klaar moet zijn, zal zich uitstrekken over ongeveer 350 hectare. Ter vergelijking: Disneyland Parijs is ongeveer 200 hectare groot.

Lees ook  Terror Twin Esmee uit Ex On The Beach onherkenbaar na nieuwe plastische chirurgie

London Paramount

Het park zal worden neergepoot op een gigantische lap grond aan de Thames.  Het park, dat 5.000 hotelkamers zal tellen, moet elke dag 50.000 toeristen trekken. Maar met een gigantisch indoor waterpark, attracties, cinemazalen, restaurants, theaters en concerthallen mag dat geen probleem zijn. Bovendien krijgen we attracties die in het teken staan van bekende films.

‘Top Gear’, ‘Titanic’, ‘Mission Impossible’

In het park worden attracties neergepoot die volledig in het teken staan van bekende Britse en Amerikaanse producties. Zo heeft het park al een deal met de BBC (‘Top Gear’, ‘Sherlock’), Aardman Animations (bekend van ‘Chicken Run’ en ‘Wallace & Grommit’) en Paramount Pictures, de oudste Hollywoodstudio. Vooral die laatste belooft veel goeds.

Lees ook  3-jarige slikt popcorn in – 6 maanden later worden zijn ouders gedwongen om afscheid te nemen

Paramount Pictures heeft enkele van de meest iconische films ooit geproduceerd. Zo komen onder andere ‘Mission Impossible’, ‘The Godfather’, ‘Star Trek’, ‘Indiana Jones’ (in coproductie met Lucasfilm), ‘Titanic’, ‘The Avengers’ (in coproductie met Marvel) en ‘How To Train Your Dragon’ van de Paramount-stal.

Het is voorlopig nog gissen welke producties in een attractie zullen worden gegoten, maar in enkele designs zien we wel al hints voor attracties rond ‘Mission Impossible’ en ‘Star Trek’.

In 2018 begint de opbouw van het park, dat tegen 2021 voltooid moet zijn. Het project moet voor 27.000 nieuwe jobs zorgen en zal het toerisme in de regio een enorme boost geven.

Plan jij ook een bezoekje of zweer je bij Disneyland Parijs?

Deze hond werd verwaarloosd omdat hij niet kon lopen en blind was.. maar toen gebeurde er iets geweldigs in zijn leven

Al de medewerkers van het ziekenhuis hadden een naar gevoel in hun maag, nadat ze beseffen wat oma deed