in

Christopher verkracht 12-jarig meisje en maakte haar zwanger – nu heeft hij gedeelde voogdij over het kind

We willen graag vertrouwen in het rechtssysteem van onze landen, maar soms kan de rechtsspraak ons echt shockkeren en teleurstellen.

En het voorbeeld hieronder is daar precies een voorbeeld van.

De 27-jarige Christopher Mirasolo verkr*chtte een 12-jarige meisje. Ze raakte zwanger.

Nu, vele jaren later, heeft een rechtbank besloten dat Christopher gedeelde voogdij over het kind zou moeten krijgen.

Het was 2008. Een 12-jarig meisje en haar 13-jarige zus slopen hun huis in Sanilac Country, Michigan uit. Ze zouden twee oudere jongens ontmoeten. Een van hen was Christopher Mirasolo, die toen 18 jaar was.

De meisjes werden door de jongens opgepikt en het idee was om naar de McDonalds te gaan. Maar in plaats van dat ze daarheen reden, pakten de jongens van mobiele telefoons van de meisjes af en gooiden ze uit het raam. Ze brachten ze vervolgens naar een leeg huis, waar Christopher de meisjes 2 dagen hield, aldus de Daily Mail.

Lees ook  Vriendin Donny Roelvink deelt voor en na-foto cosmetische ingreep

De uitspraak
In het huis verkr*chtte deze walgelijke man het 12-jarige meisje. Nadat hij de zusjes vrijliet, dreigde hij hen beide te vermoorden als ze tegen iemand iets zouden zeggen.

Ondanks zijn dreigementen, werd Christopher uiteindelijk opgepakt en zat hij een jaar in de gevangenis.

Tegelijkertijd werd duidelijk dat het meisje zwanger was geraakt als gevolg van de verkr*chting.

Christopher werd gevangengezet, maar kwam al na zes maanden vrij op basis van dat hij voor zijn zieke moeder moest zorgen.

Gedeelde voogdij
In 2010 werd Christopher weer gearresteerd, dit keer vanwege aanranding van een minderjarige.

Vandaar de dag is hij vrij en is het kind van zijn eerste verkr*chtingsslachtoffer een 8-jarige jongen. Nadat een DNA test uitwees dat hij absoluut de vader van het kind is, heeft de rechtbank besloten dat Christopher de voogdij samen met zijn verkr*chtingsslachtoffer moet delen.

Lees ook  Broer Tom en zus Lena zijn al 20 jaar een stel: 'Onze liefde is een vloek'

“Het is slecht aangepakt, al vanaf het begin,” zegt Rebecca Kiessling, de advocaat van het slachtoffer, tegen de Daily Mail. “Hij is nooit goed berecht en zou ergens achter de tralies moeten zitten, maar het systeem maakt opnieuw een slachtoffer van mijn cliënte, die nog maar een kind was toen dit allemaal gebeurde.”

Dit zou niet mogen gebeuren! Dit is een duidelijk voorbeeld van dat bepaalde aspecten van ons juridische systeem opnieuw onder de loep genomen moeten worden. Deel als je het hiermee eens bent.

Barman ziet man drugs in drankje van meisje doen. Wat hij vervolgens doet? Briljant!

Olifant zat 53 jaar lang vast in een circus – bekijk het magische moment als zij eindelijk vrij is!