in

Christopher, 25, breekt puppies nek – als wraak voor het niet krijgen van Wifi-wachtwoord

Het is onvoorstelbaar dat iemand expres een dier pijn kan doen.

Maar helaas zijn er hele slechte mensen op de wereld.

De politie heeft een 25-jarige man opgepakt die de nek van een puppie brak als wraak, omdat de eigenaar hem niet het wifi-wachtwoord gaf.

De 25-jarige Christopher Vogel bezocht een vriend in Des Moines, Iowa en wilde op het internet. Dus hij ging naar het huis van de buren van zijn vriend om het wifi-wachtwoord te vragen. Maar de buren wilden het niet geven.

Lees ook  Bewoner heeft lak aan coronamaatregelen, 8 mensen op visite

Tot grote schrik van de buren van zijn vriend, deed Christopher iets onvoorstelbaars. Hij greep de puppie en brak zijn nek.

¨De hond had er niks mee te maken, deed niet agressief tegen hem¨ zegt politieagent Ryan Doty tegen Koco News 5.

De man was op de vlucht sinds het incident in juli, maar werd op 19 augustus gearresteerd door de politie.

Tom Colvin, directeur van de Animal Rescue League uit Iowa, zegt dat dit aantoont dat dierenmishandeling harder moet worden aangepakt.

Lees ook  Na wandelongeval houden honden vrouw 3 volle dagen in leven.

¨We moeten echt opstaan tegen hoe de maatschappij dieren denkt te kunnen behandelen, en we moeten hard optreden tegen eenieder die dieren mishandelt,¨ zegt Tom tegen Koco News 5.

Wat deze man deed is verschrikkelijk. We moeten laten zien dat dierenmishandeling onacceptabel is. Deel als je ook vindt dat de straffen voor dierenmishandeling gelijk moet worden gesteld aan de straffen voor mishandeling van mensen.

Iedereen denkt dat hij gek is om in grot te wonen, maar als ze binnen kijken, zijn ze sprakeloos.

Onbeschofte vrouw blokkeert met paardenstaart televisiescherm in vliegtuig van man achter haar. Maar dan gebeurt er DIT!