in

Chrissy Teigen en John Legend verliezen baby na complicaties

‘Van het ziekenhuis naar huis rijden zonder baby, hoe kon dit gebeuren?’ Chrissy Teigen en John Legend hebben hun derde kindje verloren na zwangerschapscomplicaties.

Het model werd enkele dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis na al een langere periode verplicht op bed te hebben gelegen.

Op Instagram schreef ze toen constante, hevige bloedingen te hebben. Woensdagavond maakte Chrissy bekend dat hun kindje is overleden.

‘Hoe kon dit gebeuren?’
“Van het ziekenhuis naar huis rijden zonder baby”, schrijft Chrissy op Twitter. “Hoe kon dit gebeuren?”

Op haar Twitter en Instagram plaatst het model een reeks zwart-witfoto’s, waarop te zien is hoe ze huilend in een ziekenhuisbed ligt. Ook is te zien hoe zij en haar man John hun zoontje vasthouden.

Diepe pijn
“We zijn in shock en in een diepe pijn. Een soort pijn waar je alleen maar over hoort. Een soort pijn die we niet eerder hebben gevoeld”, begint het model haar emotionele bericht.

Lees ook  André Hazes is verliefd, maar ook boos

“Het lukte niet om de bloedingen te stoppen en onze baby de vloeistoffen te geven die hij nodig had, ondanks zakken en zakken bloedtransfusies. Het was gewoon niet genoeg.”

Jack
“Bij onze andere kinderen kozen we hun namen pas op het allerlaatste moment nadat ze al waren geboren, nét voordat we het ziekenhuis verlieten.

Maar dit keer, om welke reden dan ook, hadden we dit kleine jongetje in mijn buik Jack genoemd”, deelt Chrissy openlijk met haar volgers.

“Hij zal altijd Jack blijven. Jack heeft zo hard gewerkt om onderdeel te zijn van onze kleine familie. En dat zal hij voor altijd zijn.”

Vervolgens richt ze zich tot haar zoontje Jack. “Jack – het spijt me zo erg dat de eerste momenten van jouw leven gepaard gingen met zoveel complicaties.

Het spijt me dat we je niet het huis konden geven dat je nodig had om te overleven. We zullen altijd van je blijven houden.”

Lees ook  Zo zag barman Victor van First Dates er vroeger uit

Bedankje
Het model wil iedereen bedanken die haar en haar familie in deze moeilijke tijd heeft gesteund. “Bedankt aan iedereen die ons positieve energie heeft gestuurd, aan iedereen die aan ons heeft gedacht en voor ons heeft gebeden. We voelen al jullie liefde en we waarderen het enorm.”

Donkerste dagen
Tot slot staat Chrissy stil bij het leven dat ze heeft. “We zijn zo dankbaar voor het leven dat we hebben, voor onze geweldige kinderen Luna en Miles en voor de geweldige dingen die we mogen meemaken.

Maar niet elke dag kan vol zonneschijn zijn. Op deze donkerste dagen zullen we rouwen. We zullen huilen.

Maar ook zullen we elkaar knuffelen en nog meer van elkaar houden. We zullen hier doorheen komen.”

Reactie John
Haar man John deelde haar emotionele bericht op Twitter, met de tekst: “We houden van je, Jack”, gevolgd door vijf zwarte hartjes.

Politie toont beelden van man die blote voeten van meisje wilde zien

Katie uit First Dates laat gelijk een iets té pikante foto zien!