in

Chinese man heeft 420 nierstenen verwijderd na het eten van te veel tofu

Er is echter nog een veelvoorkomende fout met gezond eten aan de andere kant van het spectrum. Mensen ontdekken een nieuw gezond voedsel waarvan ze echt genieten en het wordt alles wat ze eten.

Het maakt niet uit hoe voedzaam een heel voedsel is, het is belangrijk om een duurzaam dieet te vinden dat divers is!

Deze man leerde de les van een uitgebalanceerd dieet op de harde manier. Hij at een overvloed van wat hij geloofde als een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld, alleen om te leiden tot een zeer ernstig medisch probleem.

Lees ook  Jonge vrouw overleden na roken e-sigaret

Laat het volgende verhaal een waarschuwend verhaal zijn over de vraag waarom matiging en duurzaamheid de sleutel zijn om met succes uit te komen via een dieet.

Casus: de ware oorzaak van dhr. He’s buikpijn
In 2015 arriveerde Mr. He, een man van vijfenvijftig jaar oud in de Dongyang-provincie, in het Dongyang People’s Hospital met klachten over buikpijn.

Toen de artsen hem controleerden, waren ze geschokt toen ze merkten dat hij ongeveer 420 nierstenen had die onmiddellijk moesten worden verwijderd.

Lees ook  Zwangere gevangene wordt urenlang aan haar lot overgelaten en bevalt alleen in cel

Hoofdchirurg, Dr. Wei Yubin voerde onmiddellijk de spoedoperatie uit, die ongeveer twee uur in beslag nam. Hij vertelde de pers: “Ik heb nog nooit zoveel stenen gezien”.

De hoofdchirurg ging vervolgens in detail beschrijven wat hij en zijn team vonden bij het verwijderen van de nierstenen van Mr. He.

“De plaat die werd gebruikt om de stenen te verzamelen, had er minstens 420 van verschillende afmetingen groen en geel gekleurd. Deze omvatten niet de kleine stenen die werden uitgenomen met behulp van gespecialiseerde afzuigapparatuur, deze waren er meer dan 100.

Deze siroop stopt een hoest onmiddelijk: gember tijm hoestsiroop

Kijk hier hoe snel cannabisolie een einde maakt aan de epileptische aanval van een 7-jarig jongetje