in

Chef-kok neemt wraak na maandenlange demonstraties van veganisten en snijdt vlees recht voor hun ogen

Een Canadese chef-kok was het zo zat dat er buiten zijn restaurant door veganisten werd gedemonstreerd dat hij besloot om een eigen demonstratie te houden. De chef en mede-eigenaar ging voor het raam staan en sneed daar netjes een stukje hertenvlees af voor de verbouwereerde demonstranten.

De dierenactivisten organiseren al drie maanden lang demonstraties voor zijn restaurant, aldus The Globe and Mail. Daarbij gebruiken ze borden waar ze hem een moordenaar noemen en roepen dat hij bloed aan zijn handen heeft.

Lees ook  Hoe een zwaar auto-ongeluk het leven van deze 24-jarige studente redde

Het restaurant heet Antler en is in Toronto gevestigd. Ze gebruiken bijna alleen streekproducten, waaronder wilde dieren. De chef-kok Michael Hunter had meer dan genoeg van de demonstraties en besloot ze een koekje van eigen deeg te geven.

De demonstranten waren geschokt toen ze zagen wat de man deed, bericht CTVNews. Na het snijden van het vlees ging de man terug naar de keuken.

Lees ook  Vrouw sterft tijdens bevalling. Rouwende echtgenoot vraagt vreemden om hulp om haar stem opnieuw te kunnen horen.

Hieronder kan je de beelden zien van het voorval. Wat vindt jij? Heeft de chef goed gehandeld of juist niet?

Caissière spot met oudere vrouw in de winkel – de comeback van de vrouw laat haar sprakeloos achter

Dit paard is meer dan een miljoen euro waard, bekijk het moment dat de teugels worden afgedaan