in

Chauffeur vuilniswagen merkt net op tijd dat hondje vastgebonden in zak in de vuilniswagen zit

Afgelopen vrijdag werd een hondje in een vuilniswagen in Woensel gevonden. Het arme dier was daar beland via een ondergrondse afvalcontainer, bericht het ED, en was in een linnen zak vastgebonden.

De chauffeur van de vuilniswagen hoorde geblaf en besloot te stoppen. Toen ze de container voorzichtig openmaakten bleek er een hondje in de zak te zitten.

Aan WNL vertelde een medewerker van het afvalbedrijf: “We hebben hem met zijn allen gered. Het is een echte teamprestatie”, waaraan hij toevoegde, “Het is niet voor niets Goede Vrijdag.”

Lees ook  Dit gebruikten we vroeger allemaal, maar bijna niemand weet meer wat het is…Herken jij het nog wel??

Het afvalbedrijf Cure heeft de dierenambulance ingeschakeld die zich over het hondje hebben ontfermd. Het diertje had gelukkig geen ernstig letsel, maar wel een paar wondjes.

Omdat de hond gechipt was heeft de politie de 33-jarige eigenaresse kunnen aanhouden. De vrouw zit vast op het politiebureau voor verhoor.

Het is schandalig hoe sommige mensen met dieren omgaan. Wat bezielt iemand om een hondje vast te binden en in een afvalcontainer te gooien? Hopelijk krijgt de verantwoordelijke een passende straf. De medewerkers van het afvalbedrijf verdienen alle lof voor hun geweldige en alerte optreden!

Lees ook  Zó zien de zonen van Mariska en Frans Bauer er nu uit.

Heldin gevonden die trucker na ernstig ongeluk op de A1 te hulp schoot

Deze moeder doet een oproep: “Dit is de reden waarom je aprilgrap niet leuk is”