in

Charlie werd achtergelaten om te sterven – maar dan komt zijn reddende engel ten tonele

Soms is het alsof mensen geen grenzen hebben aan de wreedheid waarmee ze dieren behandelen.

En soms zijn zelfs de meest toegewijde artsen in dierenziekenhuizen geschokt als ze gewonde honden of andere dieren krijgen.

De voormalige eigenaar van de hond “Charlie” was een monster.

Het is duidelijk dat die persoon nooit een hond zou moeten krijgen en uiteindelijk ging het zo ver dat de eigenaar Charlie sloeg en hem achterliet om te sterven.

Toen de hond werd gevonden, zat hij vast aan een bak met een plastic kabel, eenzaam en alleen tussen het vuilnis.

(Waarschuwing voor schokkende foto’s)

Gelukkig waren er dierenliefhebbers die de arme Charlie vonden en hem naar het dierenziekenhuis brachten. De lokale dierenartsen schrokken toen ze hem onderzochten.

Zijn gezicht was gezwollen door alle slechte behandeling, maar het was niet het ergste. Toen ze in de mond keken, werden ze misselijk. De tanden waren verrot en de neus en lippen waren volledig verwoest.

Lees ook  Deze zoon had spijt van de foto die hij naar zijn moeder stuurde toen hij dit pittig detail zag

De dierenartsen gaven Charlie pijnstillers en voerden plastische chirurgie uit omdat het tandvlees en de binnenkant van de mond, die door parasieten was verscheurd, al waren vernietigd en moeten worden verwijderd.

Gedurende een aantal weken verwijderde de dierenarts delen van zijn neus en gezicht. Eten was een grote pijn voor Charlie, maar zijn redders gaven hem geduldig kleine stukjes zodat hij zijn kracht kon herwinnen.

Toen Charlie de zorg en liefde kreeg die hij nodig had, werd Charlie een betere hond. Hoewel hij zwak was, probeerde hij te spelen en te rennen. Ondanks zijn vreselijke ervaringen met mensen, toonde hij vertrouwen in degenen die hem hadden gered.

Hij was duidelijk een erg aardige en leuke hond!

Al snel had hij zijn favoriete persoon gevonden: Natalie Barber, een dierenliefhebster die werkte in het dierenziekenhuis.

Lees ook  Het is eindelijk zover: Dr. Phil keert weer terug op tv!

Na drie maanden intensieve zorg was Charlie er klaar voor om het ziekenhuis te verlaten en een pleeggezin te vinden. De keuze was vrij eenvoudig. Natalie bracht hem naar haar huis.

Haar familie had al een hond en ze wilden allemaal dat Charlie eindelijk een gelukkig leven kon leiden.

Omdat de dierenartsen in Charlie een microchip hadden gevonden, konden ze zijn vorige eigenaar vinden en de persoon aan de politie melden.

Maar het belangrijkste is dat Charlie in een huis komt dat voor hem zorgt en de hond op de manier behandelt waarmee alle dieren moeten worden behandeld: respect, liefde en zorg!

Heel veel dank aan Natalie, een echte dierenvriend en een inspiratie voor ons allemaal!

Like en deel dit verhaal op Facebook als je ook denkt dat alle honden het verdienen om liefde en een veilig thuis te hebben!

Niemand begrijpt waarom deze vader zijn ex-vrouw nog altijd rozen stuurt – dan onthult hij de ongelofelijke waarheid.

Buschauffeur maakt elke dag een speciale stop – om een ​​hongerige hond te helpen