in

Chantal Janzen reageert op alle commotie rondom haar uiterlijk

Chantal Janzen (40) presenteerde zaterdagavond samen met Tijl Beckhand het programma Dancing with the stars. Op Twitter ontstond er heel wat ophef over haar uiterlijk.

Maar Chantal reageert daar zoals gewoonlijk geweldig op.

Nooit goed
In haar Instagram Stories geeft ze een reactie op alle berichtjes die op Twitter zijn verschenen over haar uiterlijk. “Ik bekijk het net en zie dat er eigenlijk maar een paar berichten zijn hierover.

Haha let it gooo. Leco: jij maakt gewoon té goed op. Ik las: ‘Wat heeft ze een strakke kop’, maar als je te oud eruit ziet, is het óók weer niet goed. Dan moet iemand nodig aan de spuit.”

Lees ook  Meisje probeert bronzer uit en verandert binnen vijf minuten in Shrek

Niks
De blondine is dan ook klaar met alle haatberichten en maakt dat voor eens en voor altijd duidelijk. “Joh, m’n kop is sinds m’n zwangerschap en bevalling van Bobby 1,5 jaar geleden niet meer teruggeveerd, zal ik maar zijn.

En m’n lijf ook niet. Sinds die tijd 6 kilo zwaarder dan voorheen. En weet je wat ik daaraan ga doen? NIKS!”

Lees ook  Dokter snijdt hoofdje van baby tijdens keizersnede. De baby overleed omdat het bloeden niet gestopt kon worden.

Korte metten
Ze is namelijk ‘best wel behoorlijk blij’ met alles als ze ’s ochtends in de spiegel kijkt. “Ik heb 2 kinderen gekregen en zit superlekker in m’n vel. En die dikkere kop vind ik ook best leuk. Liefs!”

En daarmee maakt ze korte metten met al haar haters. Ook deelt ze nog een héle charmante foto van zichzelf op Instagram en grapt: “Superblij met m’n face lift! Als iemand ’t nummer van m’n arts wil: DM me! Groetjes!”

Klanten van ING, ABN AMRO en Rabobank opgelet! Vanaf nu geld deze regel!

Yolanthe bedolven onder positieve reacties na het delen van bikinifoto