in

Celine Dion stopt de geruchten en besluit zich openlijk uit te spreken over haar gezondheidsproblemen

Als men spreekt over een zangeres met een spectaculaire stem, die zonder problemen in het Frans en het Engels kan zingen, dan zullen velen onder ons meteen aan Céline Dion denken. Ze is een van de meest getalenteerde artiesten van onze tijd. Haar carrière is succesvol en naast haar prachtige hits heeft ze ook een geweldige persoonlijkheid.

Haar leven was echter niet gemakkelijk en ze ging door ontberingen die ook haar fans emotioneerde. En haar fans waren nu ongerust toen de geruchten begonnen te verschijnen die suggereerden dat de diva leed aan een ernstig medisch probleem, maar Céline Dion besloot uiteindelijk om hier over te spreken via haar Facebook-account.

Alhoewel 26 nieuwe data werden aangekondigd voor haar buitengewone show in Las Vegas, waardoor de tour werd verlengd tot 22 mei, wordt dit nu geannuleerd. Op 22 maart werd dit bericht op Facebook geplaatst:

Lees ook  Jij kan de ex van Max Verstappen scoren

“Het spijt ons u te moeten meedelen dat de “Céline”-shows gepland voor 27 maart tot 18 april in het Colosseum in Caesars Palace worden geannuleerd. Al meer dan een jaar heeft Céline last van een middenooraandoening die bekendstaat als Eustachian Patulous, die auditieve onregelmatigheden veroorzaakt en zingen uiterst moeilijk maakt.

Tot nu toe was Céline erin geslaagd om haar symptomen te verlichten door middel van verschillende behandelingen in de vorm van druppels. Maar de afgelopen weken zijn deze behandelingen niet langer effectief, waardoor Céline een minimaal invasieve chirurgische procedure moet ondergaan.”

De concerten zouden vanaf 22 mei terug hervat moeten worden, maar de zangeres en haar team moesten de show twee lange maanden annuleren. Céline Dion moet nu ook zelf de situatie accepteren en zegt het volgende:

Lees ook  Bierbuiken opgelet: Je kunt nu meedoen aan het NK Bierbuikboksen

“Het geluk is de laatste tijd niet aan mijn zijde geweest… Ik kon niet wachten om weer op het podium te staan en nu ben ik nog steeds ziek. Mijn excuses aan iedereen die een reis naar Las Vegas gepland heeft om mijn show te zien. Ik weet hoe teleurstellend het is. Het spijt me buitengewoon.”

Al haar fans hopen dat Céline Dion vlug zal herstellen en snel weer in topvorm zal zijn. Aarzel daarom niet om nogmaals te luisteren naar één van haar fantastische nummers genaamd ‘On ne change pas’.

Man houdt het verkeer tegen door de weg te blokkeren met z’n auto. Wat er zich aan de andere kant bevindt, laat me sprakeloos achter.

Slimme opa wordt lastig gevallen door motorrijders – maar zijn wraak is van onschatbare waarde