in

Celine Dion plaatst een foto van haar 7-jarige tweeling – zie dan de grote gelijkenis met hun vader

Celine Dion is een van de meest geliefde artiesten ter wereld. Ze heeft de geschiedenis van muziek veranderd dankzij haar prachtige stem. De Canadese zangeres is sinds de jaren tachtig een superster en heeft al verschillende grote prijzen gewonnen voor haar zangtalent.

In haar privéleven vormde ze een echtpaar met René Angélil, die drie jaar geleden is overleden. Hij was ook haar manager en samen hebben ze haar carrière gelanceerd. Ze hebben ook twee zonen, een tweeling, en hun naam is Eddie en Nelson.

Celine en René waren altijd erg beschermend voor hun jongens, maar de zangeres heeft onlangs een aantal foto’s van haar tweeling op Instagram geplaatst , wat zeer zeldzaam is voor haar. Ze zijn nu 7 jaar oud en lijken echt op hun vader!

Lees ook  Hartverwarmende video: weesmeisje ontdekt dat ze wordt geadopteerd

Céline en René trouwden in 1994. Samen hadden ze ook een zoon genaamd René-Charles, die nu 16 jaar oud is.

Op 14 januari 2014 kregen Céline en haar familie slecht nieuws te horen toen René op 73-jarige leeftijd overleed. In 1999 hadden de artsen keelkanker gediagnosticeerd. René had een eerste strijd gewonnen maar toen kreeg hij een terugval, zo schrijft Paris Match.

Lees ook  Jack wordt wakker met blauw oog en een kater, vindt rare briefje van zijn echtgenote en begint te huilen

Voor Celine zijn haar kinderen het belangrijkste en ze heeft ze altijd beschermd tegen paparazzi. Pas onlangs besloot ze foto’s van Eddie en Nelson te publiceren. Ook René-Charles heeft enkele foto’s gedeeld van zijn jongere broertjes.

Het is nu al zeven jaar geleden dat de tweeling geboren werd. Ze hebben zojuist hun zevende verjaardag gevierd en voor de gelegenheid hebben zich verkleed als Michael Jackson.

Ze lijken echt op hun vader en het is geweldig om te zien hoe gelukkig ze zijn! Deel deze foto’s met je vrienden en familie als je ook een fan bent!

Zwangere vrouw zit voor het raam bij tijgerverblijf, dan probeert tijger haar baby’tje kopjes te geven!

10 maanden uitgehongerd: Hond gered uit de klauwen van dierenbeulen.