in

Buurvrouw hoort plotseling huilen bij een verlaten huis- dan ontdekt ze een uitgemergelde hond

Iedereen die een verwaarloosd dier redt, verdient alle respect! Vandaag willen we hulde brengen aan Diana Chapa en Rescue Dogs Rock NYC voor het helpen van Joshua.

Diana Chapa bevond zich in Houston toen ze een hond hoorde huilen en kreunen, vertelde ze op de Facebookpagina van Rescue Dogs Rock NYC.

De geluiden waren hartverscheurend, dus ze zocht waar ze vandaan kwamen. Toen kon ze haar tranen en woede niet kon bedwingen. Ze ontdekte een uitgemergelde hond, alleen in de lege tuin van een verlaten huis.

Diana Chapa aarzelde niet en nam snel contact op met de dierenbeschermingsdiensten. Ze kreeg te horen dat agenten zouden komen en uiteindelijk vertrok ze. Maar er kwam niemand. Na een paar dagen kon ze het niet meer aanzien en besloot ze zelf actie te ondernemen.

LEES OOK!
Kinderen op de achterbank, vrouw in de kofferbak...

De vrouw bracht de hond mee naar huis, voedde hem en knuffelde hem zo veel als ze kon. Daarna probeerde ze uit te vinden van wie deze hond was en waar hij vandaan kwam, zoals ze aan The Dodo vertelde.

De hond, die Joshua werd genoemd, was zes jaar oud en behoorde tot een gezin die hem bijna altijd buiten op een betonnen binnenplaats hield. De volgende dag reed ze het arme dier naar de dierenarts, hij was heel tevreden en blij dat er eindelijk voor hem werd gezorgd.

Nadat hij hersteld is, zal hij naar de Rescue Rock Dogs NYC worden gebracht. Joshua is erg mager en heeft rugklachten. Gaandeweg herstelt hij en op 21 januari meldde de dierenopvang positief nieuws: hij is in staat om beter te bewegen en komt langzaam weer op kracht.

LEES OOK!
Vijf jonge kindjes sterven in grote brand kinderopvang.

De onderstaande video, gepost op 28 januari, laat hem buiten zien. Hij is een beetje beter, maar is nog steeds erg mager. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en lijkt zich veilig te voelen. Zijn rugproblemen worden behandeld en als hij stabiel genoeg is, zal hij naar Rescue Dogs Rock NYC in New York worden vervoerd.

Gelukkig kwam Diana tussenbeide om Joshua te redden. Laten we hopen dat hij eindelijk een huis vindt vol met liefde, knuffels en zorg! Met dank aan Diana!

9 gewoontes waar je nu mee moet beginnen als je dementie en Alzheimer wilt voorkomen voordat het te laat is

Jongetje gebruikt al zijn spaargeld om fiets te kopen voor pompbediende zodat hij naar werk kan