in

Buurtbewoners hevig geschrokken: twee doden in woning Made

In een woning aan de Hooimijt in Made zijn vanochtend twee doden gevonden, meldt de politie. Forensisch medewerkers zijn bezig met onderzoek. Hiervoor zijn de woning en de omgeving afgezet. De toedracht is nog onbekend.

De twee lichamen werden rond 09.30 uur gevonden. ,,We zijn bezig met het onderzoek en kunnen nog niet vaststellen of het om een misdrijf of ongeluk gaat”, zegt de politiewoordvoerder. Dit moet nog uit het onderzoek blijken. Ook de identiteit van de doden is nog niet vastgesteld.

Lees ook  Ze hoort een gerucht over een hond die ´s nachts in de bergen huilt – ze klimt omhoog en doet een opmerkelijke ontdekking

Toen de hulpdiensten arriveerden, werden de lichamen direct aangetroffen. De politie wilde eerst de familie op de hoogte brengen voordat het nieuws naar buiten werd gebracht.

Achterdeur geforceerd
Buurtbewoners zijn hevig geschrokken. ,,Ik kan niet bevatten wat er is gebeurd, vreselijk”, zegt een vrouw die net als andere bewoners van de Hooimijt vanochtend de politie aan de deur heeft gehad tijdens het buurtonderzoek.

Lees ook  Gedumpte hond zit verstijfd van angst naar de muur te staren. Wanneer dierenvriend ontdekt waarom, is ze furieus.

Ze hoorde rond 09.30 uur een ambulance de straat inrijden. ,,Volgens mij heeft de politie de achterdeur van de woning moeten forceren om binnen te komen.”

Het gaat om nieuwbouwwoningen die nog niet zo lang geleden opgeleverd zijn. Aan de achterkant van de woning, waarin de twee lichamen zijn aangetroffen, staan verschillende busjes van de politie.

Zwarte schermen scheiden de achtertuin af. Forensisch medewerkers van de politie doen onderzoek in de woning.

Nederlands coronamedicijn mogelijk over een halfjaar beschikbaar voor patiënten

Snickers popcorn is officieel verkrijgbaar – lees hier waar en hoe je eraan kan komen