in

Buscontroleur vergeet dat de camera draait en doet het ondenkbare met een autistische student. De politie doet haar boeten.

Het is nooit eenvoudig om je kind over te laten aan de zorgen van derden, zeker nu er steeds meer gevallen van misbruik en mishandeling door babysitters en kindermeisjes aan het licht komen. Het nieuwste geval van kindermishandeling heeft betrekking op een buscontroleur die zijn woede afreageert op een zesjarig meisje met autisme.

Bewakingsbeelden betrapten een busbediende die een schreeuwend meisje slaagt. Toen de directeur van de school de video zag, riep hij de vader van het meisje, Nicholas Rushing, in zijn kantoor om de beelden te bekijken, en onnodig te zeggen, dat Rushing totaal overstuur buitenkwam.

De schokkende beelden tonen hoe de vrouwelijke busbediende de zesjarige Kaylee aanraakt en haar persoonlijke ruimte weigert te respecteren. Om de vrouw af te weren, spuugt Kaylee op haar, waarop de dame het meisje een klap in haar gezicht geeft.

Lees ook  Rechter laat een hond los in de rechtszaal – momenten later veilt ze haar oordeel!

Ouders van autistische kinderen weten maar al te goed dat hun kinderen hun ruimte nodig hebben als ze een aanval hebben. Omwille van het voorval wil Kaylee niet meer in de buurt van vreemden komen. Omdat ze een non-verbaal kind is kon ze haar ouders zelf niet vertellen wat er op de bus gebeurd was.

“Ze is een geweldig kind en ze is super lief. Het feit dat dit kon gebeuren, geeft me het gevoel dat ik als vader gefaald heb”, zei Rushing. “Ik denk niet dat ik in m’n leven ooit al zo kwaad ben geweest.”

Lees ook  Turia overleefde een gigantische bosbrand en moest 2 jaar lang een beschermend masker dragen – nu is ze mama

Hoewel het meisje geen fysieke verwondingen heeft opgelopen, heeft het voorval diepe emotionele sporen nagelaten.

De vrouw in kwestie werkte nog maar twee weken bij het bedrijf en was duidelijk niet opgeleid om met autistische kinderen om te gaan. De politie heeft de video ondertussen ook in handen en is een onderzoek gestart.

Vind jij dat mensen die met kinderen werken beter opgeleid zouden moeten worden om met autistische kinderen om te gaan? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Ouders plannen begrafenis voor 10-jarige met kanker. Dan opent ze haar ogen en zegt 7 woorden die hen stomverbaasd achterlaten.

Politie zegt dat lerares tegen 11-jarig meisje zei om zelfmoord te plegen. Maar dat is zelfs nog niet het ergste …