in

Buschauffeur ziet jongetje wenen op bus: Wanneer hij verneemt waarom, reageert hij snel

Als we allemaal eventjes tijd vrij maken uit onze drukke levens, zou de wereld een veel betere plek zijn. We merken dan misschien diegenen op die echt hulp nodig hebben. Net zoals wat de 52-jarige buschauffeur John Lunceford deed.

John Lunceford is een buschauffeur in Kennewick, Washington, waar de winters erg koud zijn.

John rijdt een schoolbus rond en elke dag ziet hij kinderen op de bus stappen. Tijdens de winter is het belangrijk dat ouders ervoor zorgen dat de kinderen er warmpjes bij zitten, met warme kleren, mutsen en handschoenen zodat ze niet bevriezen. Maar helaas kunnen niet alle families dat.

Op een dag stapte een kleine jongen op John zijn bus. De tranen rolden van zijn wangetjes, zijn handen en oren waren rood van de koude en hij droeg geen muts of sjaal. John besefte dat hij iets moest doen.

Lees ook  Je pakt cadeautjes al je hele leven verkeerd in. hier zie je waarom!

Zonder aarzelen ging John naast het koude, kleine jongetje zitten. Hij deed zijn handschoenen uit, gaf ze aan de kleine jongen en vertelde hem dat alles goed zou komen. Dan besefte John dat hij meer moest doen.

Geen enkel kind zou gedwongen mogen zijn om koud te lijden tijdens de winter, en de vriendelijk buschauffeur besloot dat hij het juiste zou doen.

Gingen naar de winkel

Na de kleine jongen en zijn klasgenootjes af te zetten, ging John rechtstreeks naar een winkel en kocht hij 10 mutsen en 10 paar handschoenen. Dan ging hij naar school en liet hij de mutsen en handschoenen achter voor de kleine jongen en enkele andere kinderen die in dezelfde situatie zaten.

Lees ook  Hoe weet u of u mogelijk besmet bent met coronavirus?

“Ik ben een grootvader, weet je. Niemand wil dat een kind zo moet afzien,” vertelde John op de Facebookpagina van de school.

De jongen en zijn ouders waren overweldigd door John’s warme gebaar. De school vond dit ook, en besloot om de chauffeur in de bloemetjes te zetten op hun Facebookpagina. Het bericht ging razendsnel rond en op het moment van schrijven hebben al meer dan 15.000 mensen het bericht geliked, gedeeld en erop gereageerd.

Met zijn lieve gebaar maakte John de wereld een klein beetje warmer. Voor hem was dit maar een klein gebaar, maar in ruil kreeg hij de liefde en appreciatie van duizenden andere gelukkige mensen.

John is een alledaagse held die het verdient om geprezen te worden. Deel aub dit artikel zodat meer mensen lezen over deze mooie gebaren.

Ex-vrouw kidnapt dochter en verdwijnt – 12 jaar later krijgt vader een telefoontje en ziet lijkbleek

Kinderen hebben het te druk om Kerstmis met eenzame vader door te brengen: Wat hij doet zal je aan het huilen brengen