in

Buschauffeur ziet jongen huilen wanneer hij de bus opstapt – kijkt naar zijn handen en schiet meteen in actie.

Omdat de staat Washington in de VS aan de oceaan ligt, is het klimaat best regenachtig en tijdens de winter valt er altijd wel sneeuw. Soms zijn de temperaturen in deze pittoreske staat ondraaglijk koud en met de aanhoudende vochtigheid, is het weer soms echt onmenselijk.

Ouders duffelen hun kinderen warm in alvorens hen naar school te sturen. Maar soms vergeten of verliezen kunnen hun muts.

Helaas zijn er kinderen die zich geen warme kledij kunnen veroorloven. Toen een kleine jongen op de bus van John Lunceford stapte, brak zijn hart. De kleine jongen had tranen in zijn ogen. John keek de jongen vluchtig aan om te zien wat er aan de hand was.

Lees ook  Knokpartij om wc-papier in supermarkt

De handen van jongen waren vuurrood omdat ze niet bedekt waren terwijl hij op de bus wachtte. John, een veteraan, schoot meteen in actie.

Hij herinnert zich:

“Ik gaf m’n handschoenen aan hem en zei dat het allemaal wel goed zou komen.”

Nadat hij zijn prachtige lading bij de school had afgezet, trok John meteen naar een lokale 1 dollar winkel. Hij zou niet toelaten dat zijn leerlingen kou zouden lijden. John kocht 10 mutsen en 10 paar handschoenen en trok met zijn aankopen naar de school.

Hij wilde er zeker van zijn dat de jongen geen kou mee zou hebben, dus spoorden ze de leerling op. Ze vonden hem in de bibliotheek en daar kon John persoonlijk een paar handschoenen afgeven.

Lees ook  Dit is dus de moeder van Lil’ Kleine en ze heeft iets te zeggen over haar zoon:

Op de Facebookpagina van de Kennewick school legde John zijn motieven uit:

“Ik ben zelf grootouder. Niemand wil dat een kind zo lijdt.”

Dan kondigde John in de bibliotheek aan dat alle kinderen op zijn route die mutsen of handschoenen nodig hadden dat aan hem moesten laten weten. Hij beloofde om ook hen te helpen.

Na het prachtige gebaar van John richtte de school een webpagina op waar ouders spullen voor het goede doel kunnen doneren.

Wat een aardige buschauffeur!

Dame stopt in de drive-in van McDonald’s – wanneer werknemer kinderen hoort schreeuwen handelt hij onmiddellijk.

Vrouw offert zichzelf op om het leven van verloofde van zeldzame ziekte te redden.