in

Buschauffeur ziet dat honden het ijskoud hebben tijdens een onweerbui, dus lapt hij de regels aan zijn laars en laat hij de honden in zijn bus

Soms zijn het de kleine, spontane gebaren van medeleven en menselijkheid die de wereld tot een betere plek maken.

Toen onlangs in Buenos Aires een zwaar onweer uitbrak, bewees een buschauffeur hoe eenvoudig het is om enkele onschuldige wezens uit de nood te helpen.

Passagiers die voor het noodweer in de bus waren gevlucht merkten algauw dat er nog minstens twee andere ongebruikelijke passagiers naast de chauffeur een veilig onderkomen hadden gevonden.

Lees ook  Moeder hoort arts naar adem happen na de geboorte, en ziet de houding van haar baby’s

De straathonden zaten rillend van de koude en drijfnat in een hoekje van de bus. Een van hen had zich zelfs bij de voeten van de chauffeur gelegd, die tijdens de rit tegen hen praatte om hen gerust te stellen.

Hij had de deuren van zijn bus geopend toen hij zag hoe ze te lijden hadden door het onweer, en ze namen zijn uitnodiging dankbaar aan.

Lees ook  Kassier kijkt van dichtbij naar gezicht van klant: Seconden later moet ze in tranen uitbarsten

Hoe de man heet is niet bekend, maar zijn barmhartigheid verspreidde zich snel op Facebook en de busmaatschappij laat weten erg trots te zijn op hun werknemer. Want eigenlijk zijn honden op de bus helemaal niet toegelaten.

Wat een mooi moment. Het is zo eenvoudig om iemand een veilig en geborgen gevoel te geven.

DEEL dit hartverwarmende bericht met je vrienden!

De moeder geeft haar baby in een bus in Hamburg de borst. Als de chauffeur DIT door de bus roept, dacht ze dat het een slechte grap is

Pestkoppen halen op school een ‘grap’ uit en laten een jongen voor dood achter. Je raadt nooit wat de leraar deed toen dit gebeurde…