in

Buschauffeur maakt elke dag een speciale stop – om een ​​hongerige hond te helpen

Honden kunnen misschien niet praten, maar ze kunnen ons nog steeds begrijpen – en wij kunnen hen begrijpen.

Deze hond leeft op straat en is waarschijnlijk niet aan mensen gewend. Maar er is één persoon die hij erg leuk vindt …

Een buschauffeur.

Helaas zijn er nog steeds dakloze honden in landen waar je ze niet zou verwachten. Hoeveel mensen er ook werken om ervoor te zorgen dat elke hond een huis heeft, het is onmogelijk om ze allemaal te redden. Er zijn er gewoon te veel – en er zijn niet genoeg mensen bereid om hen echte huizen te geven.

Dat is waar Feed The Furbabies Canada binnenkomt. De organisatie richt zich op het helpen van honden die op straat leven. Het doel is dat geen enkele hond honger hoeft te lijden. De vrijwilligers delen eten uit en melden honden op straat zodat ze niet verhongeren.

Lees ook  Hartverscheurend: Oudere man zoekt familie om Kerst mee te vieren

De organisatie bestaat voornamelijk uit dierenliefhebbers die zich vrijwillig aanbieden om honden te helpen naast hun normale werk. Een van hen is een buschauffeur.

Ontmoette een hond onderweg

Twee jaar geleden merkte ze iets op toen ze haar bus reed. Ze zag een hond door een prullenbak snuffelen om te eten. De buschauffeur had toen niet de kans om hem te helpen, maar ze herinnerde zich waar hij was en bracht hem de volgende keer dat ze langs kwam eten.

De hond was verlegen en durfde niet eerst de bus te naderen. Maar toen de buschauffeur een zak met voedsel naar hem toe gooide, begon hij zich aan haar te wennen.

En zo is hun traditie begonnen.

Elke dag, van maandag tot vrijdag, ontmoeten ze elkaar op dezelfde plek. De hond wacht langs de weg met een kwispelende staart en de buschauffeur gooit een zak eten naar hem.

Lees ook  Dit gebeurd er met je lichaam wanneer je elke dag honing eet!

Hier is een video van een van hun ontmoetingen:

Niemand weet waar de hond vandaan komt, maar hij is waarschijnlijk dakloos. Misschien is dit het enige voedsel dat hij krijgt.

Natuurlijk zou het het beste zijn als iemand hem zou kunnen redden en hem een ​​thuis zou kunnen geven. Maar gezien hoeveel straathonden er zijn in het gebied waar hij woont, is het onmogelijk om ze allemaal te helpen. Deze hond heeft tenminste voedsel en hoeft geen honger te lijden.

Mijn hart wordt zwaar als ik denk aan alle dakloze honden in de wereld. Ik wil deze buschauffeur bedanken voor het nemen van de tijd om deze hond elke dag te helpen.

Deel dit artikel om anderen te inspireren.

Charlie werd achtergelaten om te sterven – maar dan komt zijn reddende engel ten tonele

Bejaarde man wordt tijdens ziekelijke “grap” door autopassagier van zijn fiets geduwd.