in

Buschauffeur geeft kinderen een briefje over hun gedrag mee naar huis – wanneer mama begint te lezen, vloeien de tranen.

Als mijn kinderen met een briefje thuiskomen, slaat de bezorgdheid meteen toe. Je denkt onmiddellijk aan slecht nieuws – meestal een leraar die me wil meedelen dat m’n kind in de nesten zit.

Toen Annaliese en Jorge op een dag met een briefje in hun rugzak thuiskwamen, wisten de ouders evenmin wat te verwachten. Het bleek te gaan om een briefje van de buschauffeur die de kinderen elke dag naar school brengt – maar dit was geen klachtenbrief of een waarschuwing over de kinderen.

Wel integendeel.

Omdat Cindy Clausen de kinderen elke dag naar school rijdt, ziet ze alles wat er ’s ochtends en in de namiddag op de bus gebeurt. Als er iemand weet welke kinderen gemeen of aardig zijn, is zij het wel.

Ze merkte onlangs hoe de kinderen liefde en medeleven toonden ten opzichte van een jongen met een beperking, die altijd alleen was, uitgesloten werd en het niet gemakkelijk had op school.

Lees ook  78-jarige weduwe beroofd naast graf van echtgenoot. 1 week later belt de zoon van de dief met een onverwacht aanbod.

De kinderen speelden een grote rol in het motiveren van de jongen om graag naar school te gaan.

Cindy was zo onder de indruk dat ze besloot om een briefje te schrijven. De brief, gericht aan de ouders Jorge Sr. En Leonar, werd gepubliceerd op de Facebookpagina van Love What Matters – en op enkele dagen tijd werd hij duizenden keren leuk gevonden en gretig gedeeld.

Dit is wat er in de brief staat:

“Liefste Jorge, liefste Leonor,

Ik voel me verplicht jullie te vertellen hoe prachtig jullie kinderen wel zijn, vanbinnen en vanbuiten! Dit kan alleen maar te wijten zijn aan jullie thuis, geduld en begeleiding, het voorbeeld dat jullie stellen en leren.

Ik heb een kind op mijn bus genaamd Jackson. Jullie kinderen hebben hem veel medeleven en steun getoond. Jullie kinderen vragen elke dag of ze bij Jackson mogen zitten.

Soms is Jackson een beetje droevig als hij de bus opstapt, maar van zodra hij Annaliese en Jorge ziet, lacht hij. Jackson heeft moeite met wandelen en het duurt een beetje voor hij op zijn plaats zit.

Vandaag keek Annaliese op vanuit haar stoel en zei: “kom op Jackson, je kunt het” en toen we op school aankwamen, droeg Jorge zijn rugzak naar buiten.

Ik weet dat jullie weten hoe prachtig jullie kinderen zijn, maar ik wilde jullie laten weten dat het hen valt aan te zien!

Cindy Clausen

Bus 50”

Politieagent confisqueert auto van mama – doet ontdekking op de achterbank die hem naar huis naar zijn vrouw doet haasten.

Bruid heeft last van een vreemde jeuk, die maar niet weg gaat – Dan ontdekt ze dat ze een erge ziekte heeft