in

Buren vinden bevriezende hond in de sneeuw en schieten te hulp – ontdekken dat hij iets verbergt onder hem

Waar denk jij aan wanneer je het woord Siberie hoort? Sommigen denken misschien aan groene natuur, bossen en een weelde van wilde dieren.

Maar vele anderen denken ook aan ijskoude winters en een met sneeuw bedekt, woeste landschap. Het is bijvoorbeeld niet ongewoon dat temperaturen zakken tot -40 of -50!

Iedereen met een beetje gezond verstand weet dus dat je geen baby kunt buiten laten in zo’n omstandigheden, maar dat is precies wat er gebeurde in dit ongelofelijke verhaal uit de Altai-regio in Rusland.

De kansen zijn zo goed als onbestaand dat het kind de nacht zou overleven. Maar toen kwam een wel erg ongewone held opdagen die als beschermengel optrad.

De hond, die in de berghut woont waar de jongen werd achtergelaten, zag blijkbaar dat de kleine jongen in levensgevaar verkeerde.

De hond zat over de jongen gebogen en zijn vacht en lichaamstemperatuur konden het jongetje twee dagen lang warm, en in leven houden.

Het duurde twee dagen voor de buren opmerkten dat de jongen op het portiek lag, en ervoor kwamen zorgen dat alles ok was. Toen ze het kindje ontdekten onder de vacht van de hond, beseften ze onmiddellijk de ernst van de situatie.

Lees ook  Kennen we Nikki (21) al? De bloedmooie Miss Gelderland 2019:

Miraculeus genoeg overleefde de baby het hele gebeuren en herstelde hij volledig in het ziekenhuis, meldt de krant The Siberian Times.

De hond werd door de inwoners van de regio Loktevsky onthaald als een echte held en redder.

De moeder van het kind zal worden vervolgd, en riskeert een mogelijke gevangenisstraf en verlies van haar rechten als ouder. Ze keerde 4 dagen later terug, nadat haar baby werd gevonden door de buren, schrijft The Siberian Times.

Was het niet voor de heldhaftige daad van deze moedige hond, dan zou dit verhaal een andere wending gehad hebben. Maar opnieuw en opnieuw bewijzen honden hun trouw en dat ze alles zouden doen om mensen te beschermen, door vuur, ijs of water.

Het is niet de eerste keer dat een hond een kind heeft gered in Siberië.

Drie jaar geleden, verdween de 3-jarige Karina Chikitova uit haar afgelegen dorpje Sacha, Rusland.

Lees ook  Laura van “Het Kleine Huis op de Prairie” verdween compleet. Dit is hoe ze er vandaag uitziet.

Het gebied waarin ze verdween zat vol wolven en beren, meldt The Siberian Times. Nadat ze ongeveer 9 dagen als vermist werd opgegeven, liep haar hond thuis weg om hulp te zoeken in een nabijgelegen dorp. Tijdens die 9 dagen overleefde het meisje door bessen te eten en in het gras te slapen.

De slimme hond toonde de weg aan de speurders, die er uiteindelijk in slaagden om het 3-jarig meisje te redden. Een ongelofelijke opluchting voor haar ouders!

Ze had geen verwondingen, behalve enkele muggenbeten.

De hond had haar tijdens de nacht beschermd, en dat leed tot haar veiligheid. Tot hij uiteindelijk een weg vond die de redders tot bij het meisje bracht.

Beide kinderen stellen het vandaag goed. Allemaal dankzij de trouwe, waardevolle vrienden die honden zijn. Het zijn geweldige, heldhaftige dieren!

Heb jij een ongelofelijk verhaal over de beste vriend van de mens? Laat het ons weten in de comments, en deel dit miraculeuze verhaal met je vrienden op Facebook, zodat meer mensen kunnen ontdekken hoe geweldig dieren zijn!

Jaloerse ex steekt vriendin 32 keer met mes – 1 jaar later fluistert haar redder haar enkele woorden toe die alles veranderen

6 zussen zingen ‘Happy Birthday’ voor papa, zie nu hoe de baby de kaarsjes uitblaast