in

Buren sturen lompe brief en vragen moeder om peuter niet in tuin te laten spelen

Is er ooit een tijd geweest waarin ouders niets liever willen dan hun kinderen lekker in de tuin te laten spelen?

Inmiddels zijn de scholen weer langzaam open gegaan, maar hiervoor zaten onze kinderen natuurlijk de hele dag thuis. Dan is een beetje frisse lucht en beweging een geschenk.

Echter, het blijkt dat niet iedereen even fan is van spelende kinderen. Deze buren bijvoorbeeld. Ze schreven een briefje naar de moeder van een peuter met het verzoek om het kind slechts 15-20 minuten per dag in de tuin te laten spelen. De reden? Zijn lachen en giechelen is “storend” …

De moeder, Bonnie Hineman, plaatste de bizarre brief 17 mei op Twitter.

“Beste ‘buurvrouw’,” begon de brief.

Lees ook  Heb jij deze milde symptomen van het coronavirus? Die mag niemand negeren

“Je bent pas een jaar geleden naar deze buurt verhuisd, en ik wilde je de tijd geven om dit probleem zelf op te lossen, maar je bent blijkbaar te onachtzaam om dit te doen” ging het verder.

“Elke dag, deze week, als het weer lekker is en de ramen open staan, laat je jouw kleine kind vrij rondrennen in jouw tuin en lachen en giechelen en eindeloos doorgaan,” klonk het verwijt.

“Dit is erg storend voor mijn twee honden en mijn vogel die naast het raam zit en graag naar jouw tuin kijkt.

Misschien kun je hem verzoeken om zich in te houden, of beperk in ieder geval zijn tijd in de tuin tot 15-20 minuten per dag, zodat mijn honden buiten kunnen zijn zonder dat ze hem rond zien rennen.”

Lees ook  Als je vastgebonden sjaals zoals dit ziet in je stad: Dit is wat het betekent

“Als dit gedrag doorgaat, bel ik de politie!”, eindidge de brief …

Nadat Bonnie de brief op Twitter deelde waren mensen woest op de buren. Een gebruiker stelde voor dat ze een toeter voor haar zoontje kocht, waarop de moeder aangaf zelf aan een drumstel te denken.

Sommige mensen konden niet geloven dat het echt waar was. Echter, nadat we zagen hoe deze vrouw krijttekeningen van een klein meisje wegspoot, staan we nergens meer van te kijken …

Het is echt onvoorstelbaar dat iemand een peuter ervan wil te weerhouden om te spelen. Vind je ook niet dat een kind hier alle recht op heeft?

Onaardige reacties op overlijden moeder Rutte: waarom zijn mensen zo?

26-jarig zusje van Yolanthe is misschien nog wel knapper dan Yo zelf