in

Buren horen hond vanuit het ijswater om hulp schreeuwen – Hun volgende actie roert me tot tranen toe.

We lezen in de media al te veel verhalen over mensen die dieren mishandelen en dat is best deprimerend om te lezen.

Maar het is belangrijk om te weten dat er veel meer mensen zijn die alles doen wat in hun macht ligt om onze donzige vrienden veilig en gelukkig te houden.

Het verhaal van een hond genaamd Boo is daar een goed voorbeeld van.

Boo is een beetje een beroemdheid in zijn buurt. Al van toen de 13-jarige hond een puppy was, begroette hij iedereen in de wijk en zijn buren genoten altijd van zijn aanwezigheid.

Lees ook  Midden in de nacht staan er plots 3 mannen in haar kamer. Als de vrouw in het ziekenhuis wakker wordt, is haar leven nooit meer hetzelfde.

Maar op een nacht hoorden de buren van Boo hem vanuit een nabijgelegen meer huilen. En toen ze beseften dat hij vermist was, trokken ze meteen op onderzoek.

De buren van Boo zagen hem in het midden van het ijs vechten om zijn leven. Niemand weet hoe hij daar terecht was gekomen, maar zeker was dat hij dringend geholpen moest worden.

Lees ook  Politieagent zet man aan de kant. Als hij op de achterbank kijkt, breekt zijn hart.

Gelukkig belden de buren meteen om hulp!

De brandweer arriveerde en ze wisten meteen dat het een moeilijke reddingsoperatie zou worden. Ze gebruikten een kleine boot en begonnen door het ijs te kappen.

Langzaam maar zeker raakten de brandweerlieden tot bij de wanhopige hond. En toen ze Boo vastgrepen en in veiligheid brachten, kon hij zijn geluk niet op!

Bekijk de redding hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Ouders bereiden zich voor om hun 10-jarige met kanker te begraven. Dan opent ze haar ogen en zegt enkele woorden die iedereen choqueren.

Kersverse moeder ziet dokters in verloskamer naar adem happen. Dan ziet ze haar baby’s en beseft wat er gebeurd was.