in

Buren blijven dit steegje gebruiken, dus krijgt het idee om er een klein huisje te bouwen. Kom kijken binnenin!

Iedereen die al eens in Alexandria, Virginia geweest is, heeft het waarschijnlijk wel al opgemerkt: het dunne blauwe huisje geperst tussen twee andere huizen.

Het kleine huisje heeft een speciale geschiedenis en achtergrond. Het telt twee verdiepingen, is ongeveer 7,5 meter lang en 2,13 meter wijd. Het huis is zo klein dat het ‘het dunste huisje in Amerika’ wordt genoemd…

John Hollensbury bouwde het huisje in 1830. Hij was het beu dat mensen met paard en kar dag en nacht door het kleine steegje naast zijn huis reden. Dus besloot hij simpelweg om de ruimte op te vullen met een nieuw huisje.

Lees ook  Bridget Maasland is woedend

160 jaar later, in 1990, kochten Jack en Colleen Sammis de eigendom zodat ze een leuk plekje hebben wanneer ze Alexandria bezoeken.

En het mag dan wel een erg dun huisje zijn, er zijn heel wat prachtige kenmerken binnenin! Het is bijvoorbeeld uitgerust met een volledige keuken, een kleine maar mooie achtertuin en heel wat opbergruimte.

Lees ook  Grootmoeder kan haar tranen niet inhouden als ze dit prachtige kerstcadeau opent!

Wanneer je binnen gaat kijken, zal je zien hoe mooi ze het interieur hebben opgefleurd, zeker als je rekening houdt met de grootte van het huisje.

Neem een kijkje binnenin:

Deel aub dit artikel als je je ook geïnspireerd voelt door dit prachtige huisje!

Gepubliceerd door Super tof. Deel aub.

Ze ontdekten dat hun hond niet sliep ’s nachts en gewoon naar hen staart. De reden waarom is angstaanjagend

Hond gromt en blaft tegen de oppas, dan hebben de ouders door wat eraan de hand is