in

Buldog ontroostbaar omdat hij tijdens quarantaine niet meer met kindjes op straat kan spelen.

Een lieve driejarige buldog uit Atlanta genaamd Big Poppa zit in thuisisolatie. Vanaf zijn balkon zit hij droevig naar de weinige mensen op straat te kijken.

Nu werd het hele internet verliefd op zijn schattige gezichtje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

After I take a walk, I run back to the patio and wait to see if I can spot any children. This is my favorite place during Quarantine.

Een bericht gedeeld door Pop aka Big Poppa (@popthebulldog) op

Quarantaine is voor iedereen moeilijk. Zeker als je gewend bent om veel buiten te zijn, zoals Big Poppa, is het best moeilijk om verplicht binnen te moeten blijven.

Lees ook  Boer Jan vertelt over ontmoeting tussen Nienke en zijn kinderen

Ontroostbaar
Big Poppa was ontroostbaar toen hij op straat enkele kinderen zag spelen. Ze waren aan het basketten, maar hij mocht niet mee spelen. En dat hij droevig was, dat stond goed op zijn gezicht af te lezen. Big Poppa probeerde zelfs om hun aandacht te wekken, maar de kinderen waren te ver weg om hem op te merken.

Het baasje van de hond, Rashida Ellis, deelde de kiekjes van de viervoeter op Instagram, waar ze compleet viraal gingen. Heel wat mensen herkenden zich in de teleurgestelde gezichtsuitdrukkingen van het hondje.

Ook Big Poppa moest zijn levensstijl aanpassen aan het nieuwe normaal. Hij is namelijk dol op andere honden, mensen en kindjes. Maar voorlopig zal hij nog even moeten wachten om hen opnieuw te kunnen knuffelen.

Lees ook  Vader en dochter gaan met elkaar naar bed en zijn er trots op

De buldog had het even moeilijk, maar ondertussen is hij weer de oude. Zijn eigenaar neemt hem extra vaak mee naar buiten om te wandelen. Ze dansen en zingen zelfs samen!

De hond is op Instagram een ware beroemdheid geworden. Hij heeft er op slag honderden fans bij en mensen uit de hele wereld willen hem een hart onder de riem steken!

Laten we dit schatje overladen met hartjes!

Opnieuw zwaar homogeweld in Amsterdam: tiener steekt man met glas.

Jongetje (5) schiet broertje dood met wapen dat hij in bos gevonden had.