in

Bruiloft van koppel verstoord door de politie die een vermoedelijke drugsdealer achtervolgde.

Trouwfotografen hebben de opdracht om de mooiste momenten van de belangrijkste dag van je leven vast te leggen. Dus denk even aan deze fotograaf die enkele magische momenten van een pasgetrouwd stelletje wilde vastleggen, maar gephotobombed werd door een politieauto die een vermoedelijke drugsdealer achtervolgde.

Het gelukkige echtpaar Becky en Toby Eyre waren in het park aan het poseren. Plotseling werd de fotoshoot onderbroken door een agent te voet, gevolgd door twee politieauto’s met loeiende sirenes.

Lees ook  Fietser (16) overleden na aanrijding met vluchtmis drijf in Vorselaar: 21-jarige bestuurder was onder invloed

Mevrouw en mijnheer Eyre moesten samen met de fotografen Annie Crossman en Charlie Tyjas wegduiken. De pasgetrouwden verscholen zich achter een boom en zagen toe hoe de politieagenten de verdachte inrekenden.

Daarna keerde agenten terug om met het koppeltje te poseren.

Tijdens de achtervolging zouden de agenten “gefeliciteerd” hebben geroepen vanuit het raampje van hun auto.

Lees ook  Hond ziet zijn baasje op het punt staan zelfmoord te plegen – realiseert de ernst van de situatie en reageert onmiddellijk

Fotografe Crossman zei: “Niet iedereen kan zeggen dat ze een selfie met een politieagent namen op hun trouwdag. Het koppel vond het geweldig van zodra ze zagen dat het gevaar geweken was – en het was een prachtige opdracht.”

Depressieve hond zit 2 jaar lang moederziel alleen in het asiel. Dan ruikt ze plotseling iets vertrouwd.

Alleenstaande vader verdwijnt van het werk – zijn collega’s realiseren zich waarom en hun reactie brengt iedereen in tranen