in

Bruid vraagt aan haar echtgenotes ex om op te staan tijdens huwelijksgeloften – een emotioneel moment volgt

Huwelijksgeloften kunnen ontroerend, inspirerend en soms grappig zijn. Een oprechte boodschap is altijd hartverwarmend en kan emotionele momenten teweeg brengen.

Toen Katie Hild haar huwelijksgelofte schreef, deed ze dit recht uit haar hart. Ze ging trouwen met Jeremy, die een zoontje had uit een vorige relatie, Landon. Katie had Landons moeder en stiefvader ook op de bruiloft uitgenodigd.

Landon had dus eigenlijk vier ouders die voor hem zorgden, zijn vader Jeremy en Katie, en zijn moeder Casey en stiefvader Tyler. Het welzijn van Landon stond centraal voor alle vier bij het co-ouderschap.

Lees ook  16-jarige sterft bijna door teveel te hebben gedronken - nu wil de moeder ons waarschuwen

Dit alles ging in Katie om tijdens het schrijven van haar huwelijksgelofte. Op de grote dag zelf las ze eerst haar huwelijksgelofte aan Jeremy.

Daarna, tot grote verrassing van iedereen, vroeg Katie aan Casey en Tyler om op te staan. Ze had niemand verteld wat ze ging doen.

Katie bedankte Casey en Tyler voor hun vriendschap en dat ze deel uit mocht maken van Landons leven. Daarna beloofde ze altijd goed voor hem te zorgen en dat ze altijd één familie zullen zijn.

Hierna bukte de bruid om aan Landon te vertellen dat ze meer van hem houdt dan hij ooit zal weten. Ze zal altijd voor hem zorgen, samen met zijn andere mama en papa. Als Katie ophoudt met lezen staat bijna de hele zaal met tranen in de ogen.

Lees ook  Foto’s: Dit is de bloedhete, kersverse 28 jaar jongere(!) vrouw van DJ Tiësto

Het is ontzettend onzelfzuchtig en mooi van Katie om op haar eigen huwelijksdag de tijd te nemen om Casey en Tyler te erkennen. De beelden zijn opgenomen zodat wij dit bijzondere en persoonlijke moment mogen delen. Bekijk de emotionele beelden hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt in de comments.

Zwarte ouders krijgen shock van hun leven wanneer hun baby met blond haar geboren wordt

Spannende tijden aangebroken voor Gordon; we wensen hem heel veel succes!