in

Bruid overlijdt enkele weken voor de bruiloft aan hersenaneurysma. Door haar dood redt ze het leven van anderen.

Op 11 februari 2017 zakte Nick Millazo op een knie en vroeg zijn vriendin Taryn Budd ten huwelijk. Taryn was een succesvolle kapster en Nick studeerde om advocaat te worden. Ze deelden de twee honden van Taryn en werkten hard om hun huis te renoveren voor de toekomst. Taryn (28) zei ja, en de twee begonnen het huwelijk te plannen voor december van dat jaar.

Maar een maand voor de bruiloft veranderde alles.

De moeder van Taryn trof haar dochter bewusteloos in haar bad aan. Dokters zeiden later dat ze een hersenaneurysma had geleden en verdronken was.

Lees ook  Dit bedrijf geeft 5000 euro tekengeld, solliciteren kan door whatsappje te sturen

“Ze zeiden dat ze voorbereid waren om alles te doen wat ze konden om haar te redden, maar volgens de scans had ze erg geleden”, vertelde mama Scatie. Haar familie en toekomstige echtgenoot waren verwoest door het onverwachte verlies.

“Taryn zou wellicht boos zijn als ik niet zou zeggen wat voor ’n goede moeder ze was voor onze twee puppy’s”, zei Nick. “Ik dacht dat ik mijn hele leven met haar zou doorbrengen.” De begrafenis van Taryn vond plaats op de dag waarop ze zouden trouwden. Maar haar genereuze hart zorgde ervoor dat zij die van haar hielden troost vonden in deze tragische tijden.

Lees ook  Het gezicht van de 9-jarige wordt veroorzaakt vanwege haar ziekte, maar haar moeder geeft niet op

Lang geleden al wist de 28-jarige dat ze orgaandonor wilde worden. Haar familie vindt nu troost in het feit dat Taryn eindeloze levens kon redden.

“Een 55-jarige vader van twee kreeg haar hart, een 30-jarige vrouw kreeg haar longen en lever, en een 30-jarige vrouw kreeg haar nier”, zei haar moeder. “We zijn dankbaar dat ze verder leeft door andere mensen en we hopen hen op een dag te kunnen ontmoeten.”

We wensen de familie en vrienden van Taryn ontzettend veel sterkte toe.

Man die om geld bedelt, krijgt baan aangeboden bij autodealer. Wanneer hij nee zegt, hangen ze een bordje op dat meteen viraal gaat.

27-jarige trekt in bij 95-jarige weduwe – heeft geen spijt van haar oprechte intenties.