in

Bruid heeft last van een vreemde jeuk, die maar niet weg gaat – Dan ontdekt ze dat ze een erge ziekte heeft

Liam Crossley en zijn aanstaande bruid Lucy dachten dat hun leven perfect was. De puzzel leek op precies het goede moment in elkaar te vallen. Lucy kreeg haar droombaan en werkte in een lingeriebedrijf. Liam was een persoonlijke trainer met een groeiend klantenbestand. De twee spaarden voor hun nakende huwelijk … maar dan veranderde één telefoontje alles.

Lucy volgde in Londen een opleiding voor haar nieuwe baan, en ze belde Liam.

Liam zegt: “Ze volgde een opleiding in Londen en ze belde me om me erover te vertellen. Ik wist meteen dat er iets aan de hand was.”

Lucy legde aan de telefoon uit dat ze plotseling een erge jeuk over haar hele lichaam had. Er was geen spoor van uitslag te bekennen. Ze ging naar een kliniek waar de dokters haar met schurft diagnosticeerden. Ze kreeg een zalf om de pijn te verzachten, maar dat bleek niet te helpen.

Lees ook  Gruwelijk toeval: vader vindt levend begraven baby tijdens uitvaart eigen dochtertje

Sterker nog, haar toestand werd erger. “Toen ze in de eerste week van juli terug thuiskwam, lag haar huid open van het krabben.”

Lucy ging naar een andere dochter die dacht dat het een allergie was. Hij schreef een antibiotica voor, maar dat bracht evenmin verlichting.

De reden waarom Liam dit verhaal vertelt, is omdat Lucy geen allergie of schurft had. Ze had kanker.

Het betreft een zeer zeldzame kanker, waar we nog nooit van gehoord hadden. Lucy had een kanker in de galwegen van haar lever. Daar kwam ze echter pas achter toen het al te laat was. Na vier maanden jeuk en krabben leerde ze eindelijk de diagnose. Op 27-jarige leeftijd had Lucy kanker en dat schokte iedereen die ze kende.

Lees ook  Katja Schuurman verbluft volgers met kiekje aan het zwembad!

“Toen ze haar vertelden dat ze kanker had, stortte ze in. Ik deed m’n best om niet te huilen. Ik wilde sterk zijn voor haar.”

Lucy liet haar kanker behandelen. Ze onderging chemotherapie maar het was te laat. Drie maanden na hun huwelijk overleed Lucy.

“Drie uur na haar dood zat ik naast haar om me te verontschuldigen. Ik verontschuldigde me omdat ik haar niet heb kunnen redden.”

Nu is het zijn missie om de wereld te behoeden voor wat Lucy moest doorstaan. Hij wil mensen bewust maken van galwegenkanker en geld inzamelen om meer onderzoek te verrichten naar deze zeldzame kankersoort.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

Buschauffeur geeft kinderen een briefje over hun gedrag mee naar huis – wanneer mama begint te lezen, vloeien de tranen.

Orka gestrand op de rotsen en schreeuwt om hulp – Dit is er wat er gebeurde toen ze werd gevonden