in

Bruce is op zoek naar koopjes op rommelmarkt – plots ziet hij een bekend object onder een tafel

Een rommelmarkt is iets voor alle leeftijden: vele families en oudere mensen gaan er graag naar toe of organiseren het graag. Het is namelijk een leuke manier om oude spullen van de hand te doen, en hen een nieuwe thuis te geven. ’t Is altijd leuk om door oude spullen te zoeken, want misschien vind je wel iets dat je thuis kunt gebruiken in plaats van bij anderen op zolder te laten rotten.

Je spullen tweedehands verkopen kan ook goed zijn voor het milieu. De spullen kunnen gerecycleerd worden en ergens anders hergebruikt worden in plaats van ze bij het vuilnis te gooien.

Soms kan je zelfs waardevolle dingen vinden!

Sue McEntee was zorgvuldig aan het zoeken door haar familiespullen om dingen te vinden die ze kon verkopen tijdens een uitverkoop bij haar thuis. Ze plaatste een bordje met “Rommelmarkt Vrijdag en Zaterdag 9:00-16:00”, toen plots Bruce Scapecchi voorbij kwam wandelen. Tijdens de hete zomermaanden wandelt hij vaak langs verschillende tweedehandsmarkten, op zoek naar leuke spulletjes.

Hij reed voorbij de straat waar Sue woont, zag het bord en besloot om een kijkje te gaan nemen.

Lees ook  Tien-jarige jongen met zeldzame aandoening ontdoet zich iedere maand van eigen huid

Maar hij had zich nooit durven inbeelden wat hij daar zou aantreffen.

Bruce liet zijn oog vallen op een oude tafel, waaronder heel wat oude spullen lagen. Hij ging dichter kijken en zag verschillende baseballknuppels liggen. Een ervan was vervaardigd uit speciaal hout waardoor zijn interesse werd gewekt.

Hij pakte de knuppel vast en zag dat hij een beetje kleiner was dan de meeste knuppels. De familie vroeg er slechts 1 dollar voor, en Bruce besefte onmiddellijk dat dit oud stuk hout heel wat potentieel had!

Het leek erop dat het doorheen de jaren door heel wat jongeren gebruikt werd. Jongeren die ervan droomden dat ze echte baseballlegendes waren toen ze met de knuppel speelden, zoals de Amerikaanse legendes Babe Ruth of Jackie Robinson. Hij was de eerste Afro-Amerikaanse speler in de Verenigde Staten die 6 grote finales speelde en uiteindelijk de geschiedenis inging als een van de beste spelers ooit.

Het duurde niet lang voor Bruce begon te beseffen dat deze knuppel ooit misschien wel tot Jackie Robinson behoorde!

Bruce herkende namelijk het unieke handvat op de baseballknuppel, meldt KCCI News 8.

Dat is hoe hij het herkende! Bruce is een erg eerlijke man, en hij wijst dat zijn geweten zou knagen als hij de knuppel zou kopen voor zo’n kleine prijs. Hij ging naar de moeder en probeerde uit te leggen wat dit voorwerp was. Dan vertelde hij haar om een potlood te nemen, en zei hij dat er een plek was op de knuppel waar Jackie zijn naam had ingekerfd.

Lees ook  Meisje heeft paniekaanval op vliegtuig. Mama draait zich om en beseft dat steward haar “speciale drankjes” geeft.

Hij wreef met het potlood over het hout en de markering verscheen! Jackie’s naam stond in de knuppel gekerfd!

Sue was natuurlijk verbijsterd. Maar tezelfdertijd was het geen volledige verrassing. Het verhaal heeft een duidelijke verklaring!

“Mijn oom Joe Hatten speelde voor de Brooklyn Dodgers. Ze noemden hem “Lefty Joe”, en hij speelde samen met Jackie baseball in de jaren ’40”, vertelde ze aan de interviewer van het nieuws.

Bruce vond het onvoorstelbaar om over de historische link te horen tussen Sue, haar familie en de legendarische baseballspeler Jackie Robinson!

Hoe attent van Bruce om de vrouw het verhaal van de knuppel te vertellen! Voel je vrij om dit prachtige verhaal te delen met je vrienden en familie!

Moeder in shock wanneer zoon geboren wordt met bloederige plekken, dan onthult dokter het ondenkbare

Man grijpt plots naar micro in karaoke: Bekijk de reactie wanneer de gasten beseffen wie hij echt is