in

Bronte was een zwerfhond, werd aangereden en afgedankt – maar verloor nooit de wil om te leven

Bronte was een zwerfhond toen ze door een auto werd aangereden. Haar achterpoot was verbrijzeld en moest geamputeerd worden. Helaas konden de dierenartsen het pootje niet redden.

Daarna werd Bronte gered door de dierenorganisatie “New Leash on Life” (NLOF). Het was voor hun een beetje wennen want ze hadden nog nooit met een driebenige hond te maken gehad. Gelukkig bleek dat geen enkel verschil te maken! Ze speelde en snuffelde er op los. Ook al heeft ze geen achterpoot, ze is sneller dan menig hond met vier poten. Alles wat een hond met vier poten doet, deed zij ook.

Lees ook  4-jarige neemt slokje en begint te klagen. Serveerster snelt toe, verstijfd door haar vergissing.

Na een tijdje werden er nieuwe baasjes voor haar gevonden! Jammer genoeg duurde dat maar een paar jaar. Bronte werd naar de organisatie teruggebracht omdat ze gingen scheiden. Het was geen verrassing, de vrouw had al een paar keer gebeld om hiervoor te waarschuwen.

Maar Bronte is een dappere, sterke en moedige hond. Ze liet zich niet kennen en bleef altijd vrolijk. Na een tijdje kwam goed nieuws! Ze heeft een nieuw gezin gevonden, bericht Dogster!

Lees ook  Man plant 6.000 bomen ter ere van overleden vrouw – zijn ‘geheim’ gaat viral

Het filmpje hieronder is gemaakt nadat de arme schat werd teruggebracht door de scheidende baasjes. Het is goed te zien wat een lieve en trouwe hond ze is! Deel dit bericht met familie en vrienden als je het ook zo’n mooi einde vindt.

Deze zesjarige verdient 11 miljoen dollar per jaar en we willen allemaal zijn baan

Hond wordt gered maar weggehaald van haar pasgeboren pups, reünie die volgt is prachtig om te zien