in

Brody van Ex On The Beach heeft een nieuwe gezichtstattoo

Brody van Ex On The Beach zat al onder de tattoo’s, maar zijn nieuwe gezichtstattoo is MEGA.

Brody van Ex On The Beach kennen we niet zonder zijn tattoo’s, hij zit immers helemaal onder. Dat is natuurlijk typisch Brody, maar van zijn nieuwste aanwinst kijken we tóch even op. Brody heeft namelijk een flinke gezichtstattoo laten zetten!

Op Instagram deelt Brody een foto van zijn nieuwste aanwinst. Dat is niet alleen even schrikken vanwege de flinke, nieuwe gezichtstattoo, maar ook omdat Brody opnieuw een hele nieuwe look heeft!

Lees ook  Verwaarloosde hond was 14 jaar lang vastgeketend – toen kwamen zijn redders

Een tijdje terug schreven we nog dat Brody een tijdje uit de schijnwerpers was verdwenen. Hij verdween na zijn moment of fame in ons lievelingsrealityprogramma Ex On The Beach ineens van social media. En net zo ineens was ‘ie weer terug – inclusief compleet veranderde look. Brody had namelijk zijn voorheen lichtbruine haren spierwit geverfd!

Lees ook  300 jaar overleden moeder en zoon ondergaan ct-scans om eeuwige geheimen te onthullen

Brody’s nieuwe look
Daar is nu niets meer van te zien, want Brody’s blonde lokken zijn verdwenen. Hij heeft zijn haar gemillimeterd én een grote tattoo op zijn hoofd/gezicht laten zetten. Benieuwd naar de new and improved Brody, zónder haar, maar mét gigantische gezichtstattoo? Komt ‘ie:

Aan de reacties van zijn volgers te zien (die vooral veel vuur-emoji’s plaatsen), wordt Brody’s nieuwe look zeer gewaardeerd. Wat vind jij?

Als je een sterke moeder hebt, groei je zelf op tot een sterke vrouw

Ryanne van Dorst uit de kleren, is dat iets wat je wil zien?