in

Bridget Maasland: “Andre geef mij nog een kans”

Bridget Maasland (45) zou het zo opnieuw doen met haar ex André Hazes (26). Dit vertelt de presentatrice in de nieuwste editie van Beau Monde.

“Ik zou de relatie – hoe André en ik het hebben beleefd – zo weer overdoen,” vertelt Bridget aan het tijdschrift.

“Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden.

Dan had ik mensen minder aanleiding gegeven om in groten getale hun ongezouten mening over ons te verspreiden.”

Het gaat na de heftige break-up inmiddels weer een stuk beter met de tv-ster. “Eigenlijk gaat het gewoon hartstikke goed. Ik richt mijn blik weer op de toekomst, ben ook niet het type om ergens in te blijven hangen.”

Bridget poseert in de Beau Monde in een bruidsjurk en ziet zichzelf ooit ook nog weleens echt voor het altaar staan. “Wie weet. Ik sluit het zeker niet uit. Ik geloof ook nog steeds in de ware liefde, natuurlijk. Je moet altijd in de liefde blijven geloven!”

  Je kind zien stikken, is een nachtmerrie voor iedere ouder… Weet wat je moet doen wanneer je kindje stikt!

Monique

André en Bridget hadden drie maanden een relatie, voor hij weer terugging naar zijn ex Monique Westenberg. In Beau Monde wil Bridget niet op die twist reageren, al deed ze dat eerder wel bij RTL Boulevard. ”Ik wens ze alle geluk samen, dat zullen ze nodig hebben,” zei ze tegen het RTL-programma dat ze presenteert.

Driemaal is scheepsrecht

André en Monique zijn inmiddels twee relatiebreuken verder. Voor hun break in november – waarna André een relatie kreeg met Bridget Maasland – gingen zij in april 2018 ook al kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen André’s drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op.

  Bel ons niet meer”, kreeg ze te horen van de politie. Een halfuur later werd Yana (36) doodgeslagen door haar ex

Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.

Groot verdriet voor Britt Dekker

Bizar – Temptations Alex Maas is geen spierbundel meer