in

Bridget over relatie met André: ‘Ik heb getekend voor het leven’

Bridget Maasland is zeker over haar relatie met André. Je moet wel onder een steen geleefd hebben als je eind 2019 hebt gemist dat André Hazes en Bridget Maasland een koppel vormen.

De twee zijn dolverliefd op elkaar en steken hun liefde niet onder stoelen of banken. Sterker nog: Bridget is er vrij zeker van dat haar relatie met André gaat slagen.

Nieuw programma
Gisteren plaatste André een foto op Instagram waarop te zien is dat hij in de make-up zit. “Getekend voor het leven”, schrijft hij onder de foto.

Lees ook  Man slaat 5-jarige: Omdat hij een kerstgeschenkje opende zonder te vragen

Getekend voor het leven is een nieuw programma dat André gaat presenteren. Hierin helpt hij mensen die spijt hebben van hun tatoeage.

Getekend voor het leven
Vriendin Bridget reageert onder de foto van haar lief: “Ik heb ook getekend voor het leven.” Haar berichtje sluit ze af met een liefkozende emoji. André reageert op zijn beurt weer met een andere liefkozende emoji.

Lees ook  10 foto´s die bewijzen dat kippen de beste moeders van het hele dierenrijk zijn

Huwelijk
Dat de blondine vrij zeker is van haar relatie met André mag wel duidelijk zijn. Het gevoel is overigens geheel wederzijds.

In een gesprek met RTL Boulevard sloot de volkszanger een aantal weken geleden een huwelijk niet uit.

“Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen. Misschien. We hebben het nu gewoon heel fijn met elkaar. En leuk. En als dat zo blijft, dan… misschien.”

Nederland heeft eigen ‘Making a Murderer’: docu ‘De Villamoord’ toont hoe 9 mannen jarenlang onschuldig in cel zaten

Wereld stuurt gebreide dekentjes naar Australië – om verbrande koala’s en kangoeroes te redden