in ,

Bridget Maasland verbreekt contact met nieuwe vlam na vreemde actie: ‘Zo klaar mee’

Bridget Maasland (46) had de afgelopen tijd zeer gezellig contact met een Duitse man, maar heeft dat direct afgekapt na een opmerkelijke actie van hem.

De presentatrice wilde op afstand romantisch gelijktijdig met hem koken, maar de man gaf de voorkeur aan zijn audioboek.

Dat vertelt ze in de nieuwste aflevering van haar podcast Chickchat. Bridget had de man leren kennen via een datingapp en inmiddels al enige tijd fijn contact via WhatsApp. Ze had de Duitser nog nooit ontmoet, maar er was duidelijk een klik.

,,Het is echt een leuke man’’, zegt ze. ,,Met hele leuke hobby’s, doet leuke dingen, leuk werk, mijn leeftijd, echt, alles was hartstikke leuk’’, aldus Bridget, vermoedelijk verwijzend naar haar eerdere relatie met de twintig jaar jongere André Hazes.

Lees ook  Hoe een krokodil een jachtluipaard te pakken neemt

Vanwege de coronamaatregelen zag Bridget zichzelf niet zo snel naar Duitsland reizen en dus maakte ze plannen voor een bijzondere eerste online-date. Ze vroeg de man wat zijn lievelingsgerecht is, zodat ze de ingrediënten in huis kon halen. Ze hoopte dan tegelijk met hem op afstand te koken en te eten. Ultiem romantisch, dacht Bridget.

De man stond echter niet te springen. Hij is gewend een audioboek te luisteren tijdens het eten en was niet van plan dat geluid in te wisselen voor de klanken van Bridgets stem.

”Als ik met een leuke geste kom, een romanti­sche date, op afstand, dan kom je daar toch niet mee?”
– Bridget Maasland

Klaar mee
Bridget wist niet wat ze hoorde. ,,Als ik met een leuke geste kom, een romantische date, op afstand, dan kom je daar toch niet mee?’’ vraagt ze aan co-hosts Clarice Stenger en Justine Marcella.

Lees ook  Minister Ollongren blijft erbij: briefstemmen is betrouwbaar en er is geen chaos

Die geven haar groot gelijk en vragen hoe ze heeft gereageerd. ,,[Ik heb gezegd] dat het toch misschien niet zo’n goed idee was. Ik ben er helemaal klaar mee.’’

Volgens Justine, bekend als royaltykenner van RTL Boulevard, was de Duitser duidelijk niet de ware. Van haar mag hij ‘auftyfen’.

,,Hij kan niet afwijken van zijn gewoonte om een audioboek te luisteren terwijl hij kookt. En dan heeft hij een prachtige vrouw met wie hij een online-date heeft… Ik denk dat hij gewoon helemaal vastzit in zijn rituelen.’’

Wim en Kim slapen hun roes uit, dochtertje roept uren om mama. ‘Verwaarlozing’, dus cel in, vindt justitie

Noodkreet Brabantse intensivisten: Wees voorbereid op code zwart