in

Ernstig zorgen om ‘Bridget Maasland’

Bridget Maasland lijkt er maar niet in te slagen om een lange relatie met iemand op te bouwen. Volgens insiders maken vrienden zich ernstig zorgen om de blondine.

Haar relatie met André Hazes liep al na enkele maanden op de klippen. Ook haar vorige relaties, vrijwel allemaal met jongere mannen, waren evenmin een lang leven beschoren.

De teleurgestelde Bridget liet onlangs nog weten dat ze nog altijd in de liefde gelooft. Een insider vertrouwt aan het weekblad Story toe dat haar vrienden zich zorgen maken.

LEES OOK!
Man mag 1 minuut volledig gratis winkelen in Nederlandse supermarkt en haalt het meest zielige bedrag ooit op

De bron onthulde: “Haar vrienden zijn om haar heen gaan staan. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt.”

Volgens de insider ging het mis toen ze brak met de vader van haar zoontje Mees. Vanaf dat moment lukte het haar maar niet om een stabiele relatie aan te knopen.

LEES OOK!
Buldog ontroostbaar omdat hij tijdens quarantaine niet meer met kindjes op straat kan spelen.

De bron vertelde: “Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.” Het is niet meteen duidelijk wat de bron hiermee wil zeggen. Heeft de presentatrice misschien psychische hulp nodig of speelt er toch nog iets anders?

Baby van zes weken uit Noord-Holland besmet met corona.

Buurman in lockdown betrapt op ontsnapping aan coronavirus door zich te verkleden als een struik