in

Bridget Maasland maakt zich grote zorgen

Slecht nieuws voor presentatrice Bridget Maasland (45). Op Instagram maakt ze bekend dat het Instagram-account van Melting Pot Amsterdam, de winkel van haar ouders Elly en Frits, is gehackt.

“Lieve mensen. Gisteren is ons #Instagram account @meltingpotamsterdam gehackt! We hebben nu contact met #Facebook of er nog iets te redden valt.

Woensdag weten we pas of dit gaat lukken. Laten we hopen dat we niet alles kwijt zijn… Elly, Frits, Bridget en Bryan”, schrijft Bridget bij onderstaande foto.

Melting Pot Amsterdam is een waar familiebedrijf: buiten haar ouders, werkt ook haar broer Bryan voor het bedrijf.

Lees ook  Moeder van slachtoffer van pesten: “Ik heb totaal geen spijt van wat ik de pestkoppen van mijn dochter aandeed.”

Veel volgers hopen dat het snel allemaal goedkomt: “Wat rot voor jullie hopelijk komt het nog snel goed zonder veel schade”, “En hopelijk niet misbruiken, sterkte”, “Laten we het hopen! Bestelling geplaatst.. succes!” en “Dit doen alleen maar zieke lui toch”, wordt er onder andere gereageerd.

Overigens kwam Bridget vorige week nog in het nieuws omdat ze een bijzonder en vreugdevol moment met haar zoon Mees heeft gedeeld.

Het gips om Mees zijn rechterarm werd eindelijk verwijderd. Yesssss, gips is eraf!, schreef Bridget bij onderstaande fotoserie.

Lees ook  Dit heeft Frans Bauer nog nooit meegemaakt!

Veel volgers zijn blij voor Mees, zo is te lezen in de reacties. “Dat is wel fijn met dit weer als het gips er af is dat is mooi jongen”, “Wat fijn voor dat het heel warm wordt”, “Stoere boy.

Fijn dat het gips eraf is, vooral met de komende hittegolf” en “Net voordat het serieus Bloody Hot gaat worden…..lekker hoor!!”, is een greep uit de reacties.

Hondje dat werd vermist na ernstig ongeluk op N50 bij Kampen gevonden

Jan Smit showt killerbody