in

Bridget Maasland klapt uit de school over ex-liefje Johnny de Mol

Ze doet een opmerkelijke uitspraak over haar eerdere relatie met Johnny de Mol.Bridget Maasland verscheen de afgelopen maanden veel in de media vanwege haar kortstondige relatie met zanger André Hazes.

De relatie liep op de klippen en André ging terug naar zijn ex-vriendin Monique Westenberg. Volgen jullie het nog? Goed, terug naar Bridget.

Want de RTL Boulevard-presentatrice heeft in een grijs verleden een relatie gehad met niemand minder dan Johnny de Mol. En over haar tijd samen met Johnny doet de blondine een opmerkelijke uitspraak.

Bridget blikt terug op liefdesrelaties
In een nieuwe video voor SLAM! duikt Bridget Maasland samen met radio-dj Bram Krikke en Amber Delil haar verleden in.

Het duurt niet lang of het gesprek gaat al snel over de voormalige liefdesrelaties van de presentatrice.

Lees ook  Echtgenoot gaat 37 jaar nu huwelijk op één knie zitten en vraagt terminaal zieke vrouw voor de 2e keer.

Zo had Bridget ooit ook een relatie met haar voormalige collega Johnny de Mol. De relatie ontstond in 2010 en eindigde al snel in begin 2011.

Tijdens haar terugblik op deze relatie doet Bridget een bijzondere uitspraak. Ze denkt namelijk nooit echt verliefd te zijn geweest op Johnny.

Opgebiecht
Aan Bram Krikke biecht ze op: “Ik weet niet of ik daar eigenlijk wel zo verliefd op was.” Een uitspraak die Bridget nog niet eerder maakte over haar voormalige relatie met Johnny.

“We hadden het gewoon heel erg leuk. Ik kon onwijs met hem lachen, dus dan kun je wel gevoelens krijgen. Er even voor gaan, even in die bubbel leven. En er ook snel weer uit”, legt Bridget uit.

Lees ook  De politie arresteerde de man op deze Facebook-foto nadat zijn tatoeages zijn duistere verleden hadden onthuld

Relatie met Johnny de Mol
Daar komt bij dat haar relatie met Johnny niet altijd even makkelijk was. Omdat ze elkaars partner én collega waren. “Heel veel mensen hadden daar best wel een mening over”, vertelt Bridget.

“En dat wilden ze je ook de hele tijd zeggen, je waarschuwen. Daar stond ik wel boven, maar ik snap niet dat mensen je dat de hele tijd willen zeggen.”

Dit gebeurde niet alleen tijdens haar relatie met Johnny, maar ook haar meest recente relatie met André Hazes lag flink onder de loep. Deze relatie heeft in totaal drie maanden geduurd.

Wat is er met Mr. T uit ‘The A-Team’ gebeurd?

Verdachte James B. ernstig ziek, mogelijk nooit uitspraak in zaak mis bruik 12-jarig meisje