in

Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

De prille liefde tussen Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) is alweer voorbij. Volgens de twee is alle aandacht van de afgelopen tijd de doodsteek geweest voor de relatie. ,,Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo laten ze weten aan RTL Boulevard.

Gisteravond doken de geruchten op. Volgens showbizzdeskundige Evert Santegoeds heeft André op Valentijnsdag zijn spullen bij Bridget thuis opgehaald.

De twee maakten in november hun relatie wereldkundig. Ze deelden veelvuldig liefdevolle foto’s van en met elkaar, maar de afgelopen week is het stil op de Instagrampagina’s van de zanger en de presentatrice. De laatste foto van hen samen postte Bridget zes dagen geleden, toen zij net was aangekomen op Curaçao, waar André was voor een optreden.

  Dierenbeul rukt staart poes uit, arme dier ingeslapen..

Ook op het eiland was Monique Westenberg, de ex-geliefde van André, met wie hij zoontje André junior kreeg. Uit foto’s vanaf het eiland bleek dat de twee weer goed met elkaar op kunnen schieten, nadat zij een paar maanden geleden werd overvallen door het nieuws dat hij aan het daten was met Bridget.

  19-jarige verdrinkt voor ogen van z’n vrienden – die hem filmden in plaats van te helpen

Turbulent
De start van ‘Brazes’, zoals het stel werd genoemd, was drie maanden geleden behoorlijk turbulent. Slechts een dag voordat André onthulde dat hij voor Bridget was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique was gestrand. De media zaten bovenop het nieuws en sommige verhalen gingen volgens het koppel te ver.

Zo schreef Privé dat de twee jaren geleden al intiem waren op de bruiloft van Patty Brard. Bridget noemde het een leugen en spande een kort geding aan, maar verloor. Kort daarvoor schikte de zanger om een cover van het weekblad waarop zijn zoontje stond.

Oud-voetballer en materiaalman Carlo de Leeuw van Feyenoord overleden

‘André Hazes liet Bridget Maasland half uur wachten op airport!’