in

Brandweermannen redden 8 labrador-pups uit afvoer: dan realiseren ze zich dat het helemaal geen honden zijn

Het redden van dieren kan zowel moeilijk als extreem stressvol zijn.

Soms kan het dier in kwestie op een ongemakkelijke plaats vastzitten. Vaak kan het een boom zijn, soms is het een doornstruik – in de ergste gevallen zijn babydieren op de een of andere manier van hun moeders weggegaan en belandden in extreem krappe ruimtes.

In deze lastige situaties zijn hardnekkige, nauwkeurige en zorgvuldige mensen nodig.

Misschien is dat waarom brandweerlieden het zo goed doen als het gaat om het helpen van opgesloten dieren …

Vorige week ontving brandweerman Brian Vaughan een alarmoproep en begreep onmiddellijk de urgentie.

Acht kleine, zwart gekleurde hondenpups bleken vast te zitten in een put. Degenen die de oproep deden geloofden dat een nest van zwarte Labrador-jongen door hun eigenaars in de pijp was achtergelaten.

20 minuten nadat de brandweer arriveerde, waren alle dieren met succes uit de afvoer gehaald. Ze bleken ongedeerd en werden vervolgens meegenomen naar een reddingsorganisatie in de Pikes Peak Region.

Lees ook  Verkeersregelaar (88) sterft nadat hij twee kinderen voor aanrijdende auto wegduwde.

Pas toen realiseerden mensen zich dat ze helemaal geen hondenpuppy’s hadden gered. In feite waren de zwarte pups een bundel rode vosjes.

“Een van de dierenartsen zei: ‘Nee, dit zijn geen labradors, het zijn vossen’,” legde Vaughan uit aan CBS in Denver.

Vossen komen heel veel voor in de gebieden rond de Rocky Mountains, precies waar dit nest werd gevonden.

Travis Sauder, Colorado Parks en Wildlife District Manager, vertelde CBS4 dat hij niet verbaasd is dat de oproep werd geplaatst bij de brandweermannen. Noch dat de vossen werden gevonden in de eerste plaats.

“In deze tijd van het jaar zijn er veel dieren die hun jongen beginnen te krijgen, en ze hebben ze in kleine holen die we kunnen tegenkomen als we in open lucht recreëren zoals we graag doen,” zei Sauder. .

Lees ook  Meisje viert haar derde verjaardag – papa laat haar allergrootste wens in vervulling gaan!

Volgens Sauder worden de vossen teruggebracht naar de pijpleiding, in de hoop dat hun moeder zal terugkeren om voor hen te zorgen.

“Deze dieren zullen worden teruggezet waar we ze vonden in de hoop dat de moeder nog steeds in de buurt is en voor ze kan zorgen. Als de moeder er niet meer is, kunnen we ze meenemen naar een opvang, ‘zei Sauder.

Misverstanden met dieren als deze zijn niet ongewoon, dus het is altijd beter om een ​​expert te bellen om het betreffende dier te identificeren voordat je zelf probeert te handelen. Helaas kunnen goede bedoelingen soms zorgen voor gevallen zoals deze.

Hopelijk zullen deze vossenwelpjes herenigd worden met hun moeder. Like en deel het als je van dieren van alle soorten houdt!

Artsen vragen de man om “stekker eruit te trekken”, maar hij weigert: nu zijn miljoenen geïnspireerd door Jovanna’s verhaal

Politie vindt dakloze kinderen op straat, dan begint moeder te panikeren en vreest het ergste.