in

Brandweer probeert vuur te blussen – dan zien ze hond naar buiten rennen met iets in zijn mond

De band tussen moeder en haar kind is de sterkste band die de mens kent.

Wat er ook gebeurt, alle moeder hebben een speciale band met hun kinderen.

Bovendien hebben we talloze voorbeelden gezien van hoe moeders alles zullen doen om hen te beschermen.

En of we het nu hebben over mensen, honden, vogels of vissen, we zien de kracht van deze band bij verschillende diersoorten.

Toen een huis van een familie onlangs in brand stond, werd de krach van deze band nog maar eens aangetoond. Maar het was pas nadat de brand was geblust, dat de ongelofelijke gebeurtenis waargenomen werd.

Wanneer er vuur uitbreekt, tikt de tijd. Brandweerlieden moeten erg snel paraat zijn om het vuur te bestrijden en om te verzekeren dat iedereen veilig is.

Lees ook  Politie ingezet om man wakker te maken voor bevalling vrouw

Toen het vuur raasde door het huis van deze familie in Santa Rose de Temuco, in Chili, was de brandweer erg snel ter plaatse. Gelukkig kon de familie ongehavend ontsnappen uit het huis. Ze hadden slechts enkele lichte brandwonden.

Maar toen de brandweer terugkeerde naar hun voertuig, ontdekten ze dat iemand anders ook de brand had overleefd, iemand die ze niet konden vinden in het huis.

Amanda

De moederhond, Amanda, snelde over en weer tussen het huis en de brandweerwagen, om haar 10 pups naar een veilige plaats te brengen!

Nadat iedereen was gered, lag ze dichtbij hen om hen te beschermen en te zorgen dat ze veilig waren. Dierenartsen waren snel ter plaatse om zeker te zijn dat alle puppy’s het inferno overleefd hadden en in goede gezondheid verkeerden.

Lees ook  S*ksmisdadigers van kinderen in Indonesië kunnen nu legaal worden gecastreerd

Moederinstinct

De moederhond had duidelijk een geweldig instinct om al haar pups te redden van de vlammen. Behalve een pup die ernstige brandwonden had, waren alle andere goed en wel. Allemaal dankzij de moed van Amanda de hond.

Niets kon deze heldhaftige moeder stoppen om haar geliefde pups te redden. Zelfs niet een hels vuur.

Moeders zijn ronduit de beste wezens op aarde! Deel aub dit artikel met je vrienden op Facebook om de moed van de fantastische Amanda en haar geliefde puppy’s te vieren!

10 ouderen geven een definitief antwoord – zo zullen je tatoeages eruitzien als je ouder bent

Opvang laat kinderen in buitenlucht slapen: ‘We willen zoveel mogelijk buiten zijn met de kinderen’