in

Boze moeder post foto’s van haar dochter in tranen om publiekelijk haar 3 pesters verantwoordelijk te stellen

Pesten op school is nog steeds een ware plaag. Maar veel kinderen verbergen echter dat ze het slachtoffer zijn van mishandeling en hun ouders realiseren zich dan vaak niet wat er aan de hand is. Naast fysieke en verbale intimidatie, gebruiken veel pesters nu ook cyberpesten op de sociale media.

Aimee Johnson, een moeder van drie, waaronder Jayden, een 9-jarig meisje, ontdekte dat ze gepest werd door verschillende schoolkameraden en ze besloot daarom actie te ondernemen. Ze had er echt genoeg van en wilde ze openlijk veroordelen via een bericht dat ze op haar Facebook-account plaatste. Ze vertelt nu over de gebeurtenissen en heeft foto’s van haar dochter in tranen toegevoegd, zichtbaar lichamelijk en emotioneel lijdend door drie pesters van 9 tot 11 jaar oud.

“Het is niet normaal! Mijn dochter wordt constant gepest door dezelfde 3 jongens sinds we naar Louisburg zijn verhuisd. Dit is de derde keer dat ze in vier maanden aan fysiek geweld lijdt.

Teveel is teveel! Deze keer stalen ze haar fles water en gebruikten deze om haar op haar hoofd te slaan! Ze beledigden haar en vertelden haar dat ze ‘lelijk’ en ‘dom’ is. De eerste twee keren kreeg ik te horen dat er camera’s waren geïnstalleerd, dat de scène werd bekeken door werknemers van de school en de directeur en dat er sancties zouden worden getroffen… Dit is nooit gebeurd!

Lees ook  Echtgenoot woest vanwege geboorte in zijn gloednieuwe auto

Dit is de derde keer dat dit is gebeurd! Ik heb het transportbedrijf die verantwoordlijk is voor de busritten heel boos gecontacteerd en gezegd dat er deze keer acties zouden worden ondernomen! Ze vertelden me dat het de laatste keer zou zijn! Leugens! Ik kreeg te horen dat dat niet het geval was!

Mijn 9-jarige dochter verdient het niet dat jongens van CM1 en CM2 haar dit aandoen! Leer je kinderen om geen meisjes te slaan! Teveel is teveel.

Dit is waarom we zien dat zoveel meisjes zelfmoord plegen! Ze worden geïntimideerd! Ik zal dit niet opnieuw met mijn kind laten gebeuren! Louisburg moet hiertegen opkomen en het moet nu stoppen! Anders neem ik contact op met de lokale nieuwszenders en zorg ik ervoor dat mijn dochter recht krijgt!”

De boodschap van deze moeder is nu viraal gegaan op de sociale media. Het laat zien hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk naar voren te komen als er sprake is van misbruik. Blijkbaar hebben de dreigingen uiteindelijk hun vruchten afgeworpen toen de lokale politie de zaak ging onderzoeken en alles in het werk stellen om Aimee’s dochter te helpen.

Lees ook  Heel Nederland breekt zich het hoofd als deze populaire YouTube-koppel uit elkaar gaat....

Sommige opmerkingen bekritiseren de beslissing van deze moeder om de foto’s van het meisje online te uploaden, waarbij ze zeggen dat dit de zaak nog erger kan maken, maar de overgrote meerderheid juicht haar gebaar toe, en ze voegen eraan toe dat Jayden een mooi meisje is. Haar boodschap was oorspronkelijk bestemd voor haar Facebook-vrienden. Het is afschuwelijk dat sommige scholen dit soort acties helaas nog steeds niet serieus nemen.

Dit is echter een vorm van agressie en dat weten we allemaal, met tragische gevallen van zelfmoorden onder kinderen. Dit probleem moet worden uitgeroeid voordat onze kinderen psychisch en lichamelijk lijden. Haar dochter is mooi en het is belangrijk dat ze, net als alle andere kinderen die beledigd en mishandeld worden, voelt dat ze geliefd en beschermd is. Aarzel niet om dit bericht met je geliefden op Facebook te delen!

Mirakelremedie: Dit is hoe je komaf maakt met slijm en een vervelende hoest in slechts 1 nacht!

Redders proberen zwerfhond en haar pasgeboren pups te helpen tijdens verschrikkelijke storm