in

Boze EOTB-ster geeft toe: ‘Zij was niet eens ex’

Ook Ex On The Beach: Double Dutch lijkt niet helemaal echt te zijn. Een woeste deelnemer aan het huidige seizoen onthult dat hij de ‘ex’ die aanspoelde in het realityprogramma vrijwel helemaal niet kent…

Lovereality.nl heeft meegetikt met een livevideo van vlogger Defano Holwijn, die sprak met Levi Curiel. Levi, deelnemer aan het seizoen van 2020 dat nu op MTV te zien is, is boos over de manier waarop hij is neergezet op televisie. “Ik wilde wel bekend worden door mee te doen, maar niet op deze manier,” geeft Levi toe. “Eerlijk is eerlijk, ik doe mee voor bekendheid. Niet om te laten zien hoeveel meiden ik kan scoren, ofzo.”

De eerste ex die aanspoelde was Lakeisha, een voormalig geliefde van Levi. Daar klopt echter niets van, volgens de knappe deelnemer. “Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik heb haar maar één keer in mijn leven gezien. Ze is niet eens echt een ex van mij..”

Lees ook  Niemand luistert naar deze 7-jarige. Daarom komt het tot een drama. Zijn laatste woorden brengen me aan het huilen.

Ophef
Levi lag deze week flink onder vuur na de vierde aflevering. Een ex van Lakeisha dook op, Celeste, en zij moest een vreselijke keuze maken tussen Lakeisha en Levi. Een van de twee zou op een helse date gestuurd gaan worden. Levi beloofde Celeste het leven zuur te maken als zij voor hem zou kiezen en haar verblijf in de villa een vreselijke tijd te maken.

Dat ging in werkelijkheid echter anders, volgens Levi. “Daarna realiseerde ik: ik zou mijn ex ook niet op een hel-date sturen. Dus ik had op de camera gezegd: ‘Ik snap haar keuze wel.’ Maar dat zenden ze dan weer niet uit, dus logisch dat de mensen mij gaan haten. Ik wilde echt de ramen gaan ingooien bij MTV…”

Lees ook  Mam brengt baby naar bed – kijkt minuten later en ziet een gruwelijke scène

Levi werd bedolven onder negatief commentaar door de uitzending. “Ik heb bedreigingen gehad, dat ze mijn kinderen zouden gaan opwachten. Toen dacht ik: heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Ik sta er nog wel achter dat ik mee heb gedaan, maar als ik het opnieuw mocht doen had ik het wel anders gedaan.”

Volgens de hunk gaat er in de komende afleveringen in ieder geval genoeg gebeuren om de mening van kijkers te laten bijschaven. “Ja, alles met die twee ‘wijven’ gaat omdraaien”, zegt hij.

Temptation Island
Ook Temptation Island zou voor een groot deel totaal anders verlopen dan je op televisie ziet. Vorige week onthulden Gianni en Melissa dat, volgens hen, “aan dat programma helemaal niks echt is”.

Dave Roelvink verbluft volgers met sexy foto

Gezinsuitbreiding voor Rachel Hazes