in

Boodschappentas vol met konijnen gevonden bij restaurant in Stadskanaal

In het Groningse Stadskanaal is zondag een boodschappentas met vier konijnen erin gevonden. De plaatselijke dierenopvang zoekt nu het baasje van het vermoedelijke konijnengezin.

De tas met fluffige inhoud werd gevonden in de buurt van restaurant De Rode Loper aan de Tinnegieter. “Er is een compleet gezin bij ons binnengekomen”, zegt dierenopvang Ter Marse op Facebook. Waarschijnlijk gaat het om een vader, moeder en twee jongen.

Lees ook  Kabinet staat levensbeëindiging toe voor ongeneeslijk zieke kinderen tot 12 jaar

De reacties onder het bericht zijn niet mals. ”Zo laf. Breng ze dan gewoon naar het asiel in plaats van dat je ze ergens dumpt”, ”Deze mensen zijn echt zo harteloos! Zoiets doe je toch niet? ” zijn slechts enkele van de reacties onder het bericht.

Eigenaar konijnen gezocht
De dierenopvang vraagt zich hardop op Facebook af wie de eigenaar is van de konijnen. ”Heeft iemand zondag iets gezien in de omgeving? Of weet je op basis van de foto’s wie de eigenaar is van dit knappe gezinnetje? Laat het ons alsjeblieft weten.”

Lees ook  Ouders zien baby voor hun ogen in haven vallen: ‘Er klonk een gigantisch gekrijs’

Heb jij meer informatie over de gevonden diertjes? Neem dan contact op met Dierentehuis Ter Marse via telefoonnummer 0599-614905. Of laat het weten onder het Facebookbericht van de dierenopvang.

Michelle leeft al jaren samen met haar vriend alsof ze een peuter is

Dronken jongen (17) maakt nachtelijke fietstocht over N261