in

Booby Pillow: het ideale kussen voor eenzame borstenmannen

Wie brandt er elke avond een kaarsje voor de mannelijke singles, wiens rechterhanden momenteel overuren draaien?

Een date versieren in de supermarkt zit er niet meer in. Online afspraakjes imponeren met een lekker etentje, bioscoopbezoekje en café bezoekje kan je al helemaal op de buik schrijven.

Het is huilen met de pet op. Ach, schuif die pet dan maar even aan de kant, want we hebben het ideale troostmiddel gevonden voor jou. Maak kennis met de Booby Pillow. Volgens de makers het meest realistische en best ontworpen borstvormige kussen ooit.

Lees ook  Dief kijkt in portefeuille die hij zopas gestolen had – ziet 1 ding dat hem zichzelf onmiddellijk doet aangeven.

Gemaakt van hoogwaardig memory foam dat ongelooflijk zacht aanvoelt. Uren motorboating-plezier, daar de vorm is gebaseerd op die van grote F-size borsten. Dat maakt de vorm niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ongelooflijk comfortabel, als we hen mogen geloven.

Verkrijgbaar in een verscheidenheid van op maat gemaakte spandex covers, elk ontworpen om te pronken met het kussen.

Lees ook  Vrouw krijgt transformatie cadeau voor 60ste verjaardag – echtgenoot kan zijn ogen niet geloven wanneer hij haar ziet

Voor 114 euro weet je meteen waar je afstandbediening tussen te steken. Kostelijk, maar het kussen is dan ook niet bedoeld voor platzakken.

De vijf schokkendste moorden in Rotterdam

Vrouw draagt 25 jaar lang mascara tijden het slapen en zie hier hoe haar oogleden er nu uitzien..