in

Boer hoort rare geluiden uit stal komen – opent de deur en ziet het ongelofelijke

Paarden zijn een van mijn favoriete dieren. Ik heb er zelf nooit een gehad, maar ik heb op paardrijden gezeten toen ik jong was en vind het machtige beesten. Op een dag hoop ik mijn eigen stal te hebben, zodat ik kan paardrijden wanneer ik wil.

Liz Mitten Ryan heeft deze droom vervuld. Ze heeft een paardenboerderij genaamd Equinisity. Op een dag hoorde ze een raar geluid uit een van haar stallen komen, dus ze ging kijken. En toen ze aankwam, kon ze haar ogen niet geloven. Ze wist dat ze gelijk moest gaan filmen.

Lees ook  'Wesley en Yolanthe weer aan het daten'

Mensen van over de hele wereld komen op bezoek bij Liz´ paardenboerderij Equinisity zodat ze dichterbij de natuur kunnen komen en paarden kunnen ontmoeten.

Op deze specifieke dag, was het zonnig en warm. Alle paarden gingen alsnog de stallen in. Ze hadden net gegeten en wilden hun eten in de schaduw verteren. Een paar van hen gingen liggen om te relaxen na de maaltijd, en toen hoorde Liz de rare geluiden uit de stal komen.

Het is niet ongebruikelijk voor paarden om te rusten en te slapen in groepen, maar ze moeten compleet relaxed en op hun gemak zijn met elkaar en de omgeving. Meestal blijft een van hen wakker om de wacht te houden. Maar op deze dag, wilden ze liever samen knuffelen dan slapen!

Lees ook  Gepest jongetje (14) pleegt zelfmoord onder ogen van klasgenootjes door zich voor trein te gooien.

Ik wil hierbij aangeven dat geen van de paarden in de video hieronder ziektes heeft of maagproblemen. Ze wilden gewoon samen relaxen en even ontspannen.

Kijk de video van Liz over haar wonderbaarlijke paarden hieronder:

Hadden alle paarden het maar zo goed als de paarden op Liz´ boerderij.

Deel deze prachtige video met meer mensen zodat ze deze geweldige dieren kunnen zien!

Leraar dwingt stervende leerling pruik af te doen

Onderzoek toont aan: het zou perfect gezond zijn om de scheten van je partner in te ademen