in

Bodybuilder werd toegang tot wc geweigerd nadat zijn stomazak was beginnen lekken.

Een bodybuilder met een onzichtbare ziekte zegt dat hij “vernederd” werd door het personeel van een conferentieruimte. Hij werd geweigerd om het toilet te gebruiken. Blake Beckford, die aan colitis ulcerosa lijdt, was onderweg naar een afspraak in Manchester toen hij merkte dat zijn stomazak los was komen te zitten. De 36-jarige had dringend een toilet nodig voordat de zak zou beginnen lekken en ging het Manchester Central Convention Complex binnen.

Maar ondanks het feit dat hij de receptioniste verteld had dat hij een medische aandoening had, werd de vader van 2 afgewezen. Hij zei: “Ik heb misschien een aandoening die niet zichtbaar is voor de ogen. Maar het getuigt toch van algemene beschaafdheid om me minstens het toilet te laten gebruiken.”

Lees ook  Ouders beschuldigen zoon voor opa’s dood: 14 jaar later onthult hij een hartverscheurend geheim

“Moest mijn zak op straat helemaal beginnen lekken zijn, had ik daar vernederd gestaan”, vervolgde hij. Blake, die bewustzijn wil verspreiden over onzichtbare aandoeningen, werd gedwongen om de wc te gebruiken in een nabijgelegen restaurant.

Het model uit Learnington kreeg de stoma in 2013 en vocht zich terug gezond. Het volgende jaar won hij de categorie “mannelijke transformatie” tijdens het Pure Elite bodybuilding evenement. Daar showde hij trots zijn stoma.

Lees ook  Kleuter met leukemie ‘kust’ vader door raam

Hij zei: “Ik ging naar het dichtstbijzijnde toilet om te vermijden dat mijn uitwerpselen in mijn broek zouden lopen.”

Een woordvoerder van Manchester Central zei: “We zijn extreem teleurgesteld om over de ervaring van Breckford te moeten horen, en verontschuldigden ons bij hem van zodra we wisten wat er gebeurd was. We zullen met ons team samenwerken om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden.”

Vrouw in coma bevalt van baby. 3 maanden later is de familie in het ziekenhuis getuige van een wonder.

Peuter herenigd met gestolen “beste vriend” nadat er een beloning van €11.000 werd uitgeloofd.