in

BN’ers lachen om André en Bridget na bezoek na*kte danseressen

André Hazes en Bridget Maasland hebben hun liefdestripje aan Parijs verrijkt met een bezoekje aan een cabaretclub. Inderdaad, zo eentje met na*kte danseressen! Op Instagram plaatst André een foto van het tafereel en dat kan rekenen op wat gevatte reacties…

Op Sinterklaasavond bezochten Andre en Bridget namelijk de beroemde Le Crazy Horse Saloon, zo valt te zien op de foto. Hij plaatst er zelf een hartje bij, maar Bas Smit heeft daar nog wel wat aan toe te voegen. ”Echt zo leuk! Al die meisjes met bopje, kleine borstjes en billetjes. Precies waar jij niet van houdt,” zegt de man van Nicolette van Dam, met wat emoji’s die huilen van het lachen. Dennis Schouten heeft ook de lachers en de likers op zijn hand met: ”Voordat iedereen weer boos is… Waarom zie ik alleen maar witte mensen!?!?”

LEES OOK!
Rachel Hazes ziet huwelijk tussen André en Bridget wel zitten

André en Bridget zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar en besluiten er samen even tussenuit te gaan. Op Instagram deelde Bridget donderdagavond een schattige foto van de twee in de stad van de liefde: Parijs! Bij de foto, die hieronder is te zien, deelt Bridget ook twee hartjes. Een volgers wenst het stel veel plezier: “Lekker genieten, liefdesstad ❤” en iemand anders vindt het een power-koppel: “Winning team”

LEES OOK!
Fabiola en Stuk TV-Stefan daten met elkaar!

Woensdagavond vierde de zanger nog met zijn kleine André en Monique Sinterklaas. In een video is te zien hoe de goedheiligman en zijn Pieten een bezoekje brengen aan André en andere kinderen. Alle kids schreeuwen hun longen uit en met succes, want de Pieten hebben gigantische cadeautjes mee. Het leuke fragment is hieronder te bekijken.

Hoewel André Hazes en Monique Westenberg niet meer samen zijn, proberen ze hun schattige zoon zoveel mogelijk liefde en aandacht te geven. Zo was de kleine zaterdagavond al bij Monique en zong hij Sinterklaasliedjes om de goedheiligman te vragen om snoep.

Barney door het dolle heen!

Mensen die in Januari of Februari zijn geboren, zullen waarschijnlijk rijker en beroemder worden