in

Blinde therapiehond verliest strijd tegen kanker – baasje houdt nog één keer zijn pootje vast

Smiley is een golden retriever met bijna 200.000 volgers op Instagram. Hij werd zonder ogen geboren. Joanne George haalde Smiley uit een hondenfokkerij toen hij rond de één à twee jaar oud was, berichtte ABC News.

Joanne zag hoe Smiley mensen bijna altijd opvrolijkte en bedacht dat hij misschien een perfecte therapiehond zou kunnen zijn. Sinds die tijd heeft hij jaren lang talloze mensen in ziekenhuizen, scholen en verzorghuizen blij gemaakt.

Lees ook  ‘Duivelskoppel’ dat eigen dochter (12) verkr*chtte: “Beter wij dan een of andere maniak”

Helaas kwam een tijdje terug verschrikkelijk nieuws. Kanker had zich verspreid over zijn lichaam. Geen enkele behandeling sloeg aan en er restte Joanne geen andere mogelijkheid dan om hem te laten inslapen.

Ze poste een laatste, hartverscheurende, foto op Instagram waar ze zijn pootje vasthoud en schrijft: “Dit is de enige manier om hem terug te betalen voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. We zullen hem morgen laten gaan. Hij heeft genoeg gehad.”

Lees ook  Famke Louise zet manager Ali B aan de deur.

Slaap zacht Smiley. We zijn je verschrikkelijk dankbaar voor alles wat je gedaan hebt en wensen je gezin veel sterkte toe in deze droevige tijd.

Deze 14-jarige jongen vraagt de vrouw of ze wil dansen – kijk dan wat hij doet als ze zijn hand pakt

Barman ziet man drugs in drankje van meisje doen. Wat hij vervolgens doet? Briljant!