in

Bladblazer gaat gewoon te werk en blaast blaadjes weg tijdens hevige westerstorm

De afgelopen week raasde er een enorme westerstorm. Vrachtwagens vielen om, mensen vlogen door de lucht en tientallen daken blazen van huizen af.

Toch was niet iedereen onder de indruk van de sterke windvlagen. Afgelopen donderdagochtend zag Fred den Hertog een hele bijzondere scene. Tijdens de storm was een bladblazer van de gemeente aan het werk.

Hij deelde zijn verbazing op Twitter.

Niet te geloven. Staat een kerel met een bladblazer voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug blad uit de gemeentetuinen te blazen.

Lees ook  Uitgehongerde hond wordt voor dood achtergelaten in kooi, maar liefde en zorg doen haar weer opleven

Omdat er enige scepsis bestond, met sommige windstoten van boven de 120 km/u lijkt bladen wegblazen een beetje overdreven, plaatste hij een ook een foto van de man aan het werk. De tweet werd daarna veelvuldig gedeeld.

De Telegraaf meldt dat de gemeente een aannemersbedrijf inhuurt voor het opruimen van bladeren. Een woordvoerster van de gemeente vertelde de krant: “Het ging om een restant bladeren, waar de bladblazers door sneeuwval vorige maand niet eerder aan toegekomen waren. Ze hadden zelf bedacht om vandaag op pad te gaan.”

Lees ook  Yolanthe Cabau "Ik mis je"

Diezelfde ochtend gaf de gemeente het aannemersbedrijf het advies op te stoppen met bladblazen tijdens de storm.

We hopen dat de bladblazer naderhand veilig onderdak heeft gevonden!

In plaats van de hulpdiensten te bellen namen “vrienden” foto van 16-jarige jongen terwijl hij op sterven lag nadat hij een fles wodka had gedronken.

Deze familie dacht dat hun hond was verdwenen totdat hij terug thuiskwam met een briefje rond de nek